FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
19 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Hea pilt müüb hästi!

Hea pilt müüb hästi!

Pakkumise atraktiivsuse määravad paljud tegurid - mõned sõltuvad meist, teised mitte. Üks asi, mida pakkumise ilme parndamiseks saate kindlasti teha, on kauba piltide töötlemine. Peate meeles pidama, et iga Merkandi veebisait - nagu ka kõik muud müügilehed - on külastajate silmis tegelikult maal. Kui soovite, et klient tutvuks teie pakkumisega, peate hoolitsema selle visuaalse külje eest. Selle juhendi järgmises osas näete, et see ei võta palju aega ega vaja palju tööd.

Milliseid pilte EI TOHIKS LISADA

1. Väike - 50x50 piksline foto ei kujuta endast midagi, on loetamatu ja suurenduse korral näeb see lihtsalt halb välja.
2. Hägune - kui te ise ei näe pilti, mõelge, kui palju potentsiaalne ostja näeb.
3. Fookuseta - pildi põhiosa peaks kajastama teie pakutavaid tooteid. Kui foto kajastab suures osas teie ladu, lisage see oma ettevõtte pildina jaotises Laoandmed - lisaandmed [https://merkandi.ee/dashboard/wholesales/additional/] ja toote kohta, mida olete müümas, tehke veel mõned pildid. Milliseid pilte

LISADA

1. Kõrge resolutsiooniga - pidage meeles, et pilt on pärast valimist suurendatud. Mida paremini toode pärast suurendamist välja näeb, seda suurem on võimalus, et see huvitab ostjat.
2. Selge - see kehtib mitte ainult toote kohta vaid ka selle pakendi, kaubaaluse ja selle transpordi turvaelementide kohta. Samuti on oluline kauba puuduste ja kahustuste olemasolu korral need avalikustada. Sel viisil väldite arusaamatusi ostjatega.
3. Toote, mitte selle ümbruse esitlus - toote müügipakkumisel peab põhiplaan sisaldama pakutavat sortimenti.

Kuidas saate ennast fotode töötlemisel aidata?

1. Rakendus nutitelefonis - operatsioonisüsteemist sõltumata on teil võimalus oma pilte muuta, kasutades juba installitud aplikatsioone oma telefonis.
2. Pixlr (https://pixlr.com/) - tasuta graafiline rakendus, mis hõlbustab fotode töötlemist ja töötab brauserist, lihtsalt looge veebilehel konto!
3. IrfanView (http://www.irfanview.com/) - tasuta programm põhiliseks pilditöötluseks, sealhulgas vormingumuudatused, teritamine, raamimine.

Autor:
Merkandi - B2B äriplatvorm

Merkandi - B2B äriplatvorm

Merkandi on rahvusvaheline hulgimüügiplatvorm kaupadele, mida pakutakse samal ajal tavalises hulgimüügis, aga ka kohtutäituritest, tootmise ja lao ülejääkidest, ettevõtte likvideerimisest, klientidele tagastatud kaupadest jne.

Eelmine sissekanne Järgmine sissekanne
Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.