FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

AIAVOOLIK

Voolik on saadaval rohelise või sinise värviga. + multifunktsionaalne pihusti TASUTA!

(valitud värv tuleks märkida ainult pärast ostmist saadaoleval Allegro vormil - teave müüjale, valitud värvi puudumisel või teabe puudumisel saadetakse juhuslik värv)

Muud voolikupikkused ja palju muud huvitavat on saadaval meie teistel oksjonitel või vahekaardil "kõik müüja tooted". See on uuenduslik aiavoolik, mis ulatub vee mõjul automaatselt 3 korda oma algsest pikkusest! Juba väsinud rasketest ja keerdunud aiavoolikutest ei ole praktiline kasutada, neid on raske venitada, nad painuvad ja torkavad või blokeerivad teie tööd katkestavat veerõhku. Voolik on valmistatud painduvast polüesterlindist, lateksist ja ABS-plastist.

See kombinatsioon annab teile kerguse ja toote väikese mahu ja kaalu. Voolik avaneb iseseisvalt, peate lihtsalt ühendama veevoolu. Pärast selle väljalülitamist naaseb madu algasendisse. Ideaalne kõigiks majapidamis- ja aiatöödeks! Hädavajalik koduses garaažis, jootmises, piserdamises, aia niisutamises, auto, terrassi, põranda, vaiba pesemises. Voolik töötab veerõhul 1.5 - 7bar (normaalne veerõhk majades on 2-3 baari)
Lisaks saab voolikuid omavahel kombineerida! (pistik ühendamiseks TASUTA kaasas). Lisaks sisaldab komplekt multifunktsionaalset sprinklerit, millel on 7 režiimi ja lukustusfunktsioon.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.