FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Automatiseeritud äri

Automatiseeritud äri

Juhtides enda ettevõtet on tähtis tähele panna aina kiiremat tehnoloogilist arengut. Ettevõtte toimingute täiustamine võib tuua üllatavaid tulemusi ja seeläbi aidata meil ette jõuda tuhandetest ettevõtetest.

Üks põhielemente, mis aitab meil saavutada edu e-kaubanduses on kõikide tegevuste automatiseerimine. See lahendus ei aita meil mitte ainult pakkuda parimat ja mugavaimat teenust oma klientidele vaid tagab ka turvalisuse tööl. Aina rohkemad ettevõtted võtavad ette automatiseerimise, mitte ainult globaalsed ja suured ettevõtted, vaid ka need kes on kohalikud ja palju väiksemad. Kui soovid oma ettevõtet automatiseerida, ei pea sa kohe muutma kogu tööstruktuuri ja teenuseid. Süstemaatilised ja järjestikulised täiendused toovad kindlasti kaasa sama mõju ja lisaks lubab see kokku hoida - raha, mis on ühe automatiseeritud tegevuse pealt kokku hoitud saab kasutada edasistes täiendamistes, mis, nagu ka esimene, tekitab kokkuhoiu laviini. Kõige populaarsemad automatiseeritud süsteemid e-kaubanduses on seotud kaupade hoiustamise ja pealevõtuga.

Lähemalt tuntakse neid kui ERP (inglise k. Enterprise Resource Planning) ja WMS (inglise k. Warehouse Management System). Esimese puhul on tegu laialiulatuva süsteemiga, mis keskendub ettevõtte üldisele juhtimisele, teisel puhul on tegemist süsteemiga, mis vastutab saalides ja ladudes valitseva olukorra kontrollimise eest. ERP süsteemi kaudu saame pideva ligipääsu sellisele informatsioonile nagu: kui palju inventari on veel alles, kus asuvad kaubad, mis on finantsolukord. Selline informatsioon aitab meil otsustada tootmise või muu tegevuse tellimise üle. Teine populaarne WMS-süsteem annab teavet laos olevate toodete asukohast või kontrollib tarne vastavust tellimusele. Üha populaarsem automatiseerimise meetod paljudes ettevõtetes on inimtööjõudu asendavate droonide või robotite kasutamine. Kiiresti kasvav tehnoloogia teeb võimalikuks sellise roboti loomise, mis saab hakkama igasuguse tööga, mida varem pidi tegema inimene.

Autor:
Merkandi - B2B äriplatvorm

Merkandi - B2B äriplatvorm

Merkandi on rahvusvaheline hulgimüügiplatvorm kaupadele, mida pakutakse samal ajal tavalises hulgimüügis, aga ka kohtutäituritest, tootmise ja lao ülejääkidest, ettevõtte likvideerimisest, klientidele tagastatud kaupadest jne.

Eelmine sissekanne Järgmine sissekanne
Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.