FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Xpreen XPRE035 Elektriline hambahari

5,44 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 10,88 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
5 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7383
Viimane aktualiseerimine
3 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Kuuetuumaline XPREEN IPX7 v z ll elektriline hambahari sobib ideaalselt neile, kes soovivad nautida puhast toitu ja mugavust. See jrat lthet hambahari kasutab full sonic tehnoloogiat, mida saab kasutada r 40000 t st sure t minutite tootmiseks. Need õõtsuvad liigutused võimaldavad vedelikul hammastesse siseneda ja nümfijoon läks n. Meie hambahari on põhjalik ja meeldiv hambahari si lm nyt ny jt, r ad sul palju puhtamad tulemused nyt kindel t kui traditsioonilised hambaharjad.
Hambaharja kasutatakse laitmatu s-i säilitamiseks. Kogu anuma helitehnoloogia põhjustab hammaste täitumise ja hamba lagunemise ning hammaste lagunemine väheneb ja hammas pigistatakse. Hambad on kiired ja hambad põhjalikult puhastatud, pakkudes seeläbi kauakestvat värsket hingeõhku ja säravat naeratust.
Hambaharja saab ohutult kasutada duši all või duši all. Akut saab kasutada selleks, et patareid saaksid elementidest pahaks panna. Ja intuit v t lt si indikaatorekraan suhtleb alati nt aku tt tts gi levelj r l.
XPREEN IPX7 v z ll elektriline hambahari on erineva materjali ja vastupidava disainiga. Ergonoomiline käepide tagab mugava hamba ja käepideme. Ja päevituse harjapead võivad muuta silma paremini kohandatud.
Hankige XPREEN IPX7 v z ll elektriline hambahari ja tulistage kuue küünarnukiga ja mugavat hambaharja, mis on põhjalikum kui tavaline hambahari
f k. Ükskõik, kas teil on hammaste lagunemine, hammaste lagunemine või hammaste lagunemine, on see hambahari elanud jalgadel, et särada puhtalt ja teie hambad on korras.
Toote v e r a t u se l ä h t s i o on i d Hambaharja saate ohutult kasutada ka duši all või duši all, nii et olete mures v r a t i sisse. Ja jrat lthet aku puruneb üks kord ja sa saad kasu, sest sa ei pea kunagi patareisid vahetama. Ja aku tor t tt tts gi tase t t n t t t n saate alati jälgida praktilist t lt si indikaatorit n.
Elektriline hambahari XPREEN IPX7 v z ll on valmistatud materjalidest, mis tagavad pika kasutusea. Ergonoomiline käepide käsitseb hammast kindlasti mugavalt. Ja päevituse harjapead võivad olla v et see kohaneda ühe nitiga t t .
Ärge kartke hankida XPREEN IPX7 v z ll elektrilist hambaharja ja kogeda kuut els-i ja mugavat hambaharja, mida ametnik saab kasutada traditsiooniliste hambaharjadega. Pange hambad selgesse g t a priorit ss , ja tulemuse saamine on tagatud.

W n: Valge r
Kasutamine näeb: Kodu
Pintslite süsteem: pehme
Vanuserühm: Feln tt
Rakenda s: hambaravi ametnik t s
T lt si pesa lts g: 5V
V z ll s gi klass ly: IPX7
Väljund kokku tm ny: 1.8W
Aku tor mahtuvus sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium aku tor
Id z t si m d
Nutikas mem ria
IPX7 v z ll
Plii k n lk li t lt s
Intelligentne
T zemm d
Vibreerige si sagedus

Pakett sisaldab:1* Sonic elektriline hambahari 1* Standard harjapea 1* Juhtmed k n lk li t lt alus 1* t lt k bel



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.