MAY SALE
-30%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Lülituge nutikale automaatsele kodupuhastusele

2-in-1 pühkimis- ja moppimisfunktsioon
2100Pa võimas imemine
LDS lasernavigatsioon
Tarvikud ja tarbekaubad
MultiMapi tugi
Automaatne laadimine ja jätkamine
Nutikas rakendus ja hääljuhtimine
Kukkumisvastased ja põrkevastased andurid

2-in-1 pühkimine ja moppimine

Pühkimis- ja moppimisrežiim - töötab 2-in-1 paagiga
Ainult pühkimine - 550ml suur tolmukast
Ainult moppimine - 2-In-1 paak

Tarvikud ja tarbekaubad
Lihtne osta kulumaterjale ja varuosi, nagu keskmised harjad, HEPA filter, märg ja kuiv mopp, puhastusharjad otse Mi.com.
Intelligentne kaardistamine ja marsruudi planeerimine
Uus LDS lasernavigatsioonisüsteem töötab täiustatud SLAM-algoritmiga, mis tagab reaalajas kaardistamise, kiirema kiiruse, suurema täpsuse ja pikema skaneerimisulatuse. Robot tegeleb nutikalt keerulise ümbrusega ja skaneerib hoolikalt kogu põranda.

8m - skaneerimise vahemik
6×360°/s - Skaneerimise sagedus
2016 korda/s - Proovivõtusagedus
≤2% - täpsuse hälve

MultiMapi tugi
Mi Robot Vacuum-Mop P suudab teie dupleks-/mitmekorruselise kodu jaoks koostada ja salvestada kuni 10 erinevat kaarti. See eksklusiivne mälusisese salvestamise funktsioon vabastab teid ebamugavustest, mis kaasnevad kõigi korruste uuesti kaardistamisega iga kasutuskorraga, välistades seeläbi käsitsi pingutamise.
Automaatse laadimise ja jätkamise funktsioon
Seade saab automaatselt minna oma laadimispunkti ja jätkata puhastamist murdepunktist, kui aku kunagi otsa saab.

Jätkub murdepunktist
Automaatne laadimine

Ülim jõumasin
Võimsa 2100Pa imemise ja tipptasemel harjadeta mootoriga saate kiiresti saavutada tolmu ja prahi põhjaliku puhastamise. See koos 3200 mAh akuga muudab teie elu palju lihtsamaks.
Varustatud kokkupõrke-, kukkumisvastaste ja muude ülitäpsete anduritega
12 komplekti ülitäpseid andureid aitavad ümbrust täpselt kujutada. Kokkupõrkevastase ja kukkumisvastase anduri jõul töötav seade teeb täpset navigeerimist, ületab kuni 2 cm kõrgused takistused, väldib trepilt kukkumist ja tunnetab ümbritsevat keskkonda arukalt.
Nutikas elektrooniliselt juhitav veepaak
See on konstrueeritud elektrooniliselt juhitava pumbaga, kaasas 3 käiku vee väljastamise režiime ja vee ummistumise vältimise mehhanism. Valige režiimid vastavalt puhastamise intensiivsusele ja põrandatüübile, mida soovite puhastada.

Nutikas elektrooniline veepaak
3 veevarustuse käiku
Elektrooniliselt juhitav pump
Intelligentne vee väljastamine

Nutikas rakendus ja hääljuhtimine
Looge ühendus rakendusega Mi Home, et uurida paljusid võimalusi, nagu kaugjuhtimispult, reaalajas kaardistamine, sekundaarne puhastamine, seadme tasandamine, DND jne. See on loodud töötama ka Google'i assistendi ja Alexaga, nii et saate seda oma häälega juhtida.
Serva puhastamine
Seadet saab kasutada nurkade tõhusaks puhastamiseks. Mi Home'i rakenduse valikuga "Vaakum servades" saate oma kodu kiiresti kaardistada, mis vähendaks kaardistamisaega 60%
Kohapealne puhastamine - puhastab valitud määratud kohas
Tsooni puhastamine - valige rakenduses Mi Home ala ja seade puhastab valitud tsooni
Planeerimine
Määrake puhastusaeg vastavalt oma vajadustele
Kaasaegne Pro puhastuslahendusMi robottolmuimeja-mop P on tänapäeva ime, millel on uskumatud funktsioonid, mis muudavad teie igapäevaelu palju lihtsamaks kui varem. See on koormatud selliste funktsioonidega nagu 2-in-1 pühkimine ja moppimine, mis teevad igapäevaseid majapidamistöid, nagu pühkimine, moppimine, pühkimine ja moppimine vaevata. See on varustatud LDS lasernavigatsioonisüsteemiga, mis töötab täiustatud SLAM-algoritmiga reaalajas kaardistamiseks, kiiremaks skannimiseks ja pikemaks skannimisulatuseks. Mi Robot Vacuum-Mop P funktsioonid:ItRobotil on professionaalne moppimistee disain, mis on spetsiaalselt loodud India kodude jaoks. See on varustatud 12 komplekti ülitäpsete anduritega, mis aitavad ümbrust täpselt kujutada. Selle toiteallikaks on ka kokkupõrke- ja kukkumisvastane andur ning see ületab kuni 2 cm kõrguseid takistusi. Vaakumrobotil on võimas andmetöötlusvõime ning selle toiteallikaks on Cortex-A7 protsessor ja Mali 400 GPU. Võimsa 2100Pa imemise ja nutika elektrooniliselt juhitava veepaagiga muudab see robot teie elu väga lihtsaks. Samuti saate luua ühenduse Mi Home'i rakendusega, et uurida paljusid võimalusi, nagu kaugjuhtimispult, reaalajas kaardistamine, ajastatud puhastamine, kohapealne puhastamine jne. Samuti saate valida puhastusruumi ühendamise, jagamise või nimetamise. Dünaamiline tee planeerimine aitab järgida erinevaid teid erinevate režiimide jaoks. Seade saab vajaduse korral automaatselt laadida ja jätkata. Samuti saate objektide ümber seada virtuaalseid seinu või piiratud alasid, et vältida piiratud alade, näiteks vaipade või pesuruumide puhastamist. Vaakumrobotil on võimas andmetöötlusvõime ning selle toiteallikaks on Cortex-A7 protsessor ja Mali 400 GPU.
Spetsifikatsioonid:

Nimi: Mi Robot Vacuum-Mop P
Mõõdud: Ø 350 x 94,5mm
Aku maht: 3200mAh
WiFi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Kestus: 60-130 minutit
Kaal: 3,6kg



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.