FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
14 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus


Ülisuur 1,83-tolline LCD-ekraan
200+ kellakuva**Praegune albumi kellakuva on saadaval ainult Androidi klientidele.
Stiilne ristkülikukell
Põhjalikud tervisekontrolli funktsioonid
100+ treeningrežiimi
5ATM veekindlus*
12 päeva Tüüpiline kasutamine* / 8 päeva Tugev kasutamine*
Toetab Bluetoothi®️ telefonikõnet**Kolmanda osapoole rakenduse häälkõnesid praegu ei toetata

Ülisuur 1,83-tolline ekraanLihtsam vaadata
Uhiuuel ülisuurel ja sillerdaval 1,83-tollisel ekraanil on rikkalikud värvid, selge ekraan ja vapustav nägemine, mis võimaldab teil vaadata kõike lühidalt alates sõnumi märguandest kuni treeninguandmeteni. 2.5D kumer ülitugev klaas võimaldab elegantsemat välimust ja paremat kulumiskindlust.
200+ kellakuva: Vahetage oma äranägemise järgi
Rohkem kui 200 kellakuva võimaldavad teil teemasid oma äranägemise järgi muuta. Käe tõstmisel on lihtne näidata oma ainulaadset isikupära.*Praegune albumi kellakuva on saadaval ainult Androidi klientidele.
Klassikaline ristkülikukujuline korpusMetallviimistlusega keskmine raam
Klassikalisel ja lihtsal ristkülikukujulisel kellakorpusel on NCVM-töödeldud korpus, millel on metallist viimistlus, mis suurendab selle peent välimust. Selle kahevärviline (tuhmunud ja hõbedane) välimus näitab ka teie head maitset.
Elegantne kahevärviline korpusVärvilised rihmad hõlpsaks sobitamiseks
Neli rihmavärvi koos kahevärvilise korpusega pakuvad teistsugust visuaalset kogemust ja aitavad teil stiilseid värve vabalt määratleda. * Rohelised ja kollased rihmad on jaemüügi aksessuaarid ja need tuleb osta eraldi. 
Bluetoothi häälkõned *Lihtne ja mugav
Ühendage kell nutitelefoniga Bluetoothi kaudu. Telefonikõnedele saab kellas vastata ainult ühe puudutusega. Olenemata sellest, kas töötate või teete trenni, saate tõsta käe, et vastata telefonikõnedele jahedamal ja mugavamal viisil.*Kolmanda osapoole rakendusest tehtud häälkõnesid praegu ei toetata
100+ treeningrežiimiProfessionaalsem ja vaba harjutamine
Redmi Watch 3 Active pakub teile rohkem kui 100 spordirežiimi, sealhulgas 10 professionaalset spordirežiimi*. Sisseehitatud andurid ja professionaalsed spordialgoritmid saavad jälgida ja analüüsida teie keha, kui teete oma lemmiksporti, näidates teie pingutusi lühidalt. *10 professionaalset spordirežiimi: välijooks, jooksulint, õues jalgrattasõit, kõndimine, matkamine, matkamine, elliptiline, sõudja, hüppenöör. 
5 ATM veekindlustEnjoy pritsmed
Ükskõik, kas naudite jahedaid pritsmeid madalas vees või snorgeldamist, saate kella kogu aeg kanda. 5 ATM veekindluse hinnang*, mis muudab igapäevase kandmise muretumaks.
Vere hapnikuga küllastumise tuvastamineTeadke rohkem oma füüsilise seisundi kohta
Professionaalne optiline oksümeetriaandur tuvastab teie vere hapnikuküllastumise ja hoiatab teid madala vere hapnikusisalduse juures, pöörates pidevat tähelepanu teie tervisele.
Kogu päeva südame löögisageduse monitorOlge tähelepanelik südame löögisageduse muutuste suhtes
See suudab jälgida teie pulssi 24/7, nii et saate muutusi lühidalt vaadata. Hoiatused saadetakse siis, kui teie pulss on kõrge, kaitstes teie tervist ööpäevaringselt.
Teaduslik une jälgimineMeisterdage oma und
Redmi Watch 3 Active suudab täpselt registreerida teie une kestuse ja seisundi, jälgides pidevalt teie vere hapnikusisaldust ja pulssi erinevatel etappidel, nagu sügav uni ja kerge uni, ning pakkuda teile une parandamise soovitusi vastavalt seireandmetele, et optimeerida teie unekvaliteeti.
Magnetlaadimine12-päevane eriti pikk aku tööiga
Asetage kell õrnalt laadija lähedale ja see adsorbeerub laadimiseks automaatselt. Väikese energiatarbega riist- ja tarkvara kombinatsioon tagab kuni 12-päevase aku tööea*, nii et te ei pea aku tööea pärast muretsema
Märkused * See toode ei ole mõeldud meditsiiniseadmena ega ole mõeldud haiguste diagnoosimiseks, raviks, ravimiseks ega ennetamiseks. Kõik andmed ja mõõdetud väärtused on mõeldud ainult isiklikuks viitamiseks.*Sellel lehel olevad tootepildid ja -mudelid, andmed, funktsioonid, jõudlus, spetsifikatsiooni parameetrid, kasutajaliides ja muu tooteteave on ainult viitamiseks ja võivad tegelikust tootest erineda. Xiaomi võib seda teavet muuta. Täpsema teabe saamiseks vaadake palun tegelikku toodet.*Veekindluse hinnang 5ATM (vastab 50 meetri sügavusele vee all) tähendab, et seda saab kanda basseinides, liivariba ujumise ja muude madala veega seotud tegevuste ajal. See ei sobi kandmiseks kuumades duššides, saunades ega sukeldumise ajal. Vältige kindlasti kiire veevoolu otsest mõju veespordi ajal. Veekindluse funktsioon ei ole püsiv ja võib aja jooksul väheneda.*50-meetrine hüdroisolatsioon vastab ISO22810: 2010 standarditele. See on läbinud TÜV SÜD sertifitseerimise ja testimise (China) Co., Ltd. Veekindluse reitingu aruande number: 68.189.23.0048.02 *Sellel lehel näidatud sisu ja funktsioonid ei saa garanteerida, et need jäävad püsivaks ja võivad muutuda autoriõiguse, kaubanduslike või tehniliste tingimuste muutumise tõttu. Mis tahes muudatuste korral ilma eraldi teatamata



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.