FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Redmi kiirlaadimise energiapank
Kaks sisendporti / Kaks väljundporti / Suur võimsus 74 WhKahesuunaline 18-W kiirlaadimine

Sobib lennureisideks

Suur võimsus 20,000 20,000 mAhPiisav võimsus nelja telefoni täielikuks laadimiseks ja endiselt toiteallikaks *
Suur võimsus 20 000 mAh; sisseehitatud nutikas USB-laadimiskontroller*; Ühildub enamiku telefonide ja digitaalseadmetega; piisavalt võimsust, et täielikult laadida neli Mi 9 telefoni ja neil on endiselt toide. Meelerahu tagamiseks, kui olete liikvel.
Kahesuunaline 18-W kiirlaadimineKiire laadimine ja iselaadimine
20 000 mAh Redmi kiirlaadimise toitepangal on kaks USB-A väljundporti, millest igaühe maksimaalne väljundvõimsus on 18 W. Sellel on ka kaks sisendporti, USB-C ja Micro-USB-port, millest igaühe sisend on maksimaalselt 18 W. Nutikas toitepank, mis pakub tõhusamat laadimist ja tühjendamist ning säästab teie väärtuslikku aega.

Redmi Note 7 laadimine - 3,5 korda
Redmi K20 laadimine - 3,5 korda
Mi 9 laadimine - 4,5 korda
iPhone XS laadimine - 4,7 korda

Kahekordne USB-A väljundOne ei ole piisav, kaks on täiuslik
20 000 mAh Redmi kiirlaadimise toitepangal on kaks USB-A väljundporti, millest kummalgi on üksi kasutamisel maksimaalne võimsus 18 W. Kahe pordi kombineeritud väljundvõimsus võib ulatuda 5,1 V / 3,6 A-ni, nii et seda saab kasutada nii telefonide kui ka tahvelarvutite laadimiseks.
Kahte tüüpi sisendporteParem on valida
20 000 mAh Redmi kiirlaadimise toitepangal on kaks sisendporti, USB-C ja Micro-USB port, mis muudab selle täielikult ühilduvaks tavaliste Android-seadme kaablitega* ja tagab toitepanga enda kiire laadimise.
Liitium-ioonpolümeerakuSobib erinevate seadmete laadimiseks
Suure tihedusega liitiumioonpolümeeraku tagab püsiva ja usaldusväärse aku tööea sellistele seadmetele nagu telefonid, tahvelarvutid ja digikaamerad, nii et saate laadida kõikjal, kus viibite – kontoris või liikvel olles.
Kvaliteetne IC-kiipLisatud kaitse ja täiustatud ohutus
Suure täpsusega takistuse, induktiivsuse ja mahtuvuse komponendid ning täiustatud vooluahela kiibid taluvad kergesti ülelaadimist, ülelaadimist, ülekuumenemist, lühiseid ja muid vigu, pakkudes usaldusväärset kaitset nii toitepangale kui ka seadmetele. Mitmed kaitsefunktsioonid tähendavad suuremat ohutust igapäevaseks kasutamiseks.

Temperatuuri kaitse
Lühise kaitse
Lähtesta kaitse
Sisendi ülepinge kaitse
Tagasipööratud laadimise kaitse
Väljundi liigvoolu kaitse
Väljundi ülepinge kaitse
Ülelaadimise ja ülelaadimise kaitse
Riistvara tasemel ülepinge lühisekaitse

Toetab madala vooluga laadimistLihtne kasutada kahetunnist laadimist
Puudutage kaks korda nuppu "Kontrolli akut", et lülituda kahetunnisele vähese vooluga laadimisrežiimile, et laadida Mi Bluetooth-peakomplekti või Mi Smart Bandi*. Sobib nõrkvooluseadmete laadimiseks.

Mi Bluetooth-peakomplekt
Mi Smart Band

*Vastavalt rahvusvahelistele lennundusstandarditele: üks kaasaskantav laadimisseade, mille võimsus on alla 100 Wh, läbis UN38.3 testimise. Hiina elektroonilise standardimise instituudi (CESI) laborite UN38.3 testiaruanne, aruande nr: S19-B0459-3.*Piisab nelja telefoni täielikuks laadimiseks: Pärast nelja Mi 9 telefoni üksteise järel täielikku laadimist oli 20 000 mAh Redmi kiirlaadimisega Power Bankil endiselt aku maht. Testimisandmed võivad varieeruda sõltuvalt objektiivsetest keskkonnamuutustest.*Sisseehitatud nutikas USB-laadimiskontroller: toetab enamikku turul olevaid laadimismehhanisme ja tagab ühilduvuse erinevate kaasaskantavate nutiseadmetega *Toitepanga laadimiseks saab kasutada mis tahes mikro-USB- või USB-C-pordiga kaablit. Tootepakett sisaldab 20 000 mAh Redmi kiirlaadimise toitepanka, kasutusjuhendit ja Micro-USB-kaablit.*20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank toetab ka Bluetooth-peakomplektide, nutiribade ja muude seadmete nõrkvoolu laadimist muude kaubamärkide poolt kui Xiaomi.*Kui pole öeldud teisiti, on kõik ülaltoodud testiandmed pärit Zimi laborist. Tegelik jõudlus võib varieeruda sõltuvalt objektiivsetest keskkonnamuutustest.
Spetsifikatsioonid:

Tootemudeli nr: PB200LZM
Aku tüüp: liitium-ioonpolümeeraku
Aku võimsus: 74 Wh / 3.7 V / 20 000 mAh
Nimivõimsus: 12 000 mAh (5,1 V / 3,6 A)
Sisendpordid: Micro-USB/USB-C
Väljundpordid: 2 × USB-A
Väljundparameetrid: 5 V=2,1 A/9 V=2,1 A/12 V=1,5 A
Väljundparameetrid (ühe pordi väljund): 5.1V=2.4A / 9V=Max 2A / 12V=Max 1.5A
Kahe pordiga väljund: 5.1V = 3.6A
Toote mõõdud: 154 × 73,6 × 27,3 mm



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.