FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
11 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Voogesitage 4K-s, kõikjal

Kaasaskantav 4K voogesitusmeedium
Toetatud on Dolby Atmos™ ja Dolby Vision®
Toiteallikaks on Android TV™ 11
Google'i assistent* sisseehitatud

Aruka ühenduvuse uus ajastu
Nutika Android TV süsteemiga Xiaomi TV™ Stick 4K pakub teile uut multimeediakogemust igal ajal ja igal pool. Kompaktne ja kaasaskantav, see toob teie ekraanidele nutikama elu *.
Kogege Android TV™ 11 imet*
Xiaomi TV Stick 4K on varustatud Android TV™ 11-ga, pakkudes lihtsat, kuid kaasahaaravat kogemust. Avastage 400 000+ filmi ja saadet kõigist oma lemmikrakendustest. Hankige Google Playst* 7000+ rakendust. Esitage muusikat ja mänge, mis on valatud mis tahes seadmest ja palju muud*.
Ülim vaatamiskogemus
4K * ülikõrge eraldusvõimega väljund koos Dolby Vision® tehnoloogiaga viib videokvaliteedi teisele tasemele. Saage osa elavast ja kaasahaaravast visuaalsest kogemusest.
Ruumiline heli* tagab suurepärase helikogemuse
Olenemata sellest, kas tegelete muusika, mängude, filmide või teledraamadega, pakub Dolby Atmose® ja DTS HD-tehnoloogia lisamine helidele suuremat rikkust ja realismi kui kunagi varem.
Muutke oma teler nutikamaks Google'i assistendi abil*
Google'i assistendi* abil saate nautida kiiret juurdepääsu paljudele meelelahutustele, otsida teavet ja juhtida oma nutikaid koduseadmeid. Samuti toob see kõnetuvastuse mugavuse mitte-nutikatele teleritele.
Väike, kuid võimas
Xiaomi TV Stick 4K kompaktsel vormiteguril on neljatuumaline protsessor, mis pakub võimsat jõudlust. Ükskõik, kas vaatate kõrgresolutsiooniga filmi, kuulate kvaliteetset muusikat või mängite mänge, on kiirus ja stabiilsus see, mida võite oodata.

Neljatuumaline protsessor
Suure jõudlusega GPU
2GB muutmälu*
8GB ROM*

Pange oma väike ekraan suurele ekraanile
Voogesitage armastatud meelelahutust oma telefonist, tahvelarvutist või sülearvutist telerisse, kasutades sisseehitatud Chromecasti*.
Lihtsamad viisid ühenduse loomiseks

HDMI
Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz
Bluetooth®

360° Bluetoothi kaugjuhtimispult
Lihtsalt kasutatav nuppude paigutus koos Bluetoothi ja hääljuhtimise toega tähendab, et saate nautida 360° juhtimist iga nurga alt. See kõik on seotud mugavuse, mugavuse ja asjade juhtimisega.
Kerge ja kaasaskantav disain
Kasutage seda seal, kus seda vajate: Xiaomi TV Stick 4K kerge ja kompaktne vormitegur muudab selle kasutamise ja kandmise lihtsaks. Vaadake oma lemmikvideosisu igal ajal ja igal pool, olenemata sellest, kas olete kodus või eemal.
Kasutusvalmis vaid 3 sammuga

Ühendage Xiaomi telepulk 4K teleriga
Wi-Fi-ga ühenduse loomine
Alusta vaatamist

Spetsifikatsioonid:

Mõõtmed

Pikkus - 106.8mm
Laius - 29.4mm
Paksus - 15.4mm
Kaal - 42,8g
Värv - must

Spetsifikatsioonid

Väljundi eraldusvõime - 4k
CPU - neljatuumaline ajukoor-A35
GPU - Mali-G31 MP2
RAM - 2GB
Salvestusruum - 8GB
Operatsioonisüsteem - Android TV™ 11
Sisu - Netflix, Amazon Prime Video ja Youtube on eelinstallitud

Traadita ühenduvus

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz
Bluetooth 5.0

Dekooder

Video dekooder - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Video formaat - MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Helidekooder - DTS HD, Dolby Atmos
Helivorming - MP3, AAC, RM, FLAC
Pildi dekooder - JPG, BMP, GIF, PNG

Sadamate

HDMI x 1
Mikro USB x 1

Märkmed
*Google'i assistendi saadavus on olenevalt turust erinev. Lisateabe saamiseks vaadake Google'i assistendi ametlikku veebisaiti.*Kuvaseade peab toetama sisendit HDMI-pordi kaudu.*Google, Google Play, Android TV, sisseehitatud Chromecast ja muud märgid on Google LLC kaubamärgid.*Platvormid ja sisu võivad olenevalt teie riigist või piirkonnast erineda. Lisateabe saamiseks vaadake oma asukohas saadaolevaid teenuseid.*Nõuab 4K-eraldusvõimet või Dolby Visioni® toetavat tele- ja videoaurutamissisu.*Nõuab telesaadete ja videote aurutamissisu, mis toetab Dolby Atmose™ või DTS-i dekodeerimist.*2 GB + 8 GB salvestusruum: tegelik saadaolev maht võib mitme teguri tõttu erineda või väheneda. Kuna operatsioonisüsteem hõivab osa mälust (RAM), on tegelik vaba ruum väiksem kui märgitud mälumaht. Operatsioonisüsteemi ja eelinstallitud programmide installimise tõttu, mis hõivavad osa välkmälust (ROM), on tegelik saadaolev salvestusruum väiksem kui välkmälu jaoks märgitud maht.*Nõuab Chromecasti sisseehitatud™ lubatud rakendusi.*Bluetooth 5.0 kasutamiseks on vaja lõppseadmeid, mis toetavad ka vastavaid funktsioone.*Tootesaidi lehel olevad tootepildid ja sisu on illustratiivsed. Tegelikud efektid (sealhulgas, kuid mitte ainult, välimus, värv, mõõtmed) ja sisu (sealhulgas, kuid mitte ainult, taustapildid, taustad, pildid, kasutajaliidese kujundus) võivad erineda. Palun vaadake tegelikku toodet.*Toote sait näitab tüüpilisi väärtusandmeid. Kõik andmed pärinevad Xiaomi laboritest, disaini ja tehnoloogia parameetritest ning andmed esitasid müüjad. Testimisandmed võivad erinevates testversioonides ja testimiskeskkondades veidi erineda ega pruugi kajastada tegelikku toodet.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.