FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
13 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Ülilühike viskekaugus, massiivne ekraan teie koju

Ülilühike viskekaugus, seinale kinnitatav
Massiivne 150" projektsiooniala
ALPD 3.0 laservalgusallika tehnoloogia
Kõrge värvitäpsus ja heledus.
3000:1 emakeelne kontrast
Sisseehitatud Google'i assistent / Google Android 8.1 teleri sisu

* Xiaomi laserprojektor saab näidata traditsioonilisi kaabeltelevisiooniprogramme telerivastuvõtja kaudu, näiteks teleri digiboksi või IPTV digiboksi kaudu. Ta ei saa otse vastu võtta televisiooni ringhäälingusignaale.
Jaapani 2017. aasta hea disaini auhinna võitja
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award ja IDEA Award on tuntud kui neli peamist ülemaailmset disainiauhinda.
See on maailma esimene ALPD-tehnoloogiaga ülilühike fookuskaugusega laserprojektor, mis pakub kuni 150-tollist Full HD-d 50 cm kaugusel, kõrge kontrastsuse suhtega 1500 luumenit ja 3000: 1 ning toote eluiga on 20 000 tundi. See kõrgtehnoloogiline toode kasutab kompaktset ja minimaalset "kasti" disainikeelt ning säilitab stilistilise sidususe isegi oma Bluetooth-kaugjuhtimispuldiga. Juhtige seadet kõikjal ruumis. Häälaktiveeritud assistendid leiavad programme kiiresti või pakuvad muid interaktiivseid vaatamiskogemusi.
- Hea Disaini Auhinna hindamiskomisjon
Massiivne ekraan teie koju
Xiaomi laserprojektor suudab projitseerida kuni 150-tollise ekraani. Too erateater oma koju.
Massiivne 150-tolline projektsioonialaMuutke oma kodu privaatseks kinoks
Reguleerige ekraani suurust hõlpsalt vahemikus 80–150 tolli.
Kogege kaasahaaravat naudingut filmi vaatamisest, kontserdi kuulamisest või mängu mängimisest massiivsel ekraanil.
Ülilühike viskekaugusProjitseerige suur ekraan, isegi lähedalt
Kasutab 0.233: 1 ülilühikese fookuskaugusega objektiivi disaini, et kõrvaldada traditsiooniliste projektorite jaoks vajaliku pikamaa projektsiooni ebamugavused. Xiaomi laserprojektor võib asuda 1.97'' ~ 19.7'' kaugusel telerikapi ekraanipinnast või paigaldada seinale. Ei ole vaja tegeleda keeruliste juhtmete või takistustega.

1,97'' ~ 19,7'' ekraanipinnalt
Lihtne liigutada
Spetsiaalset juhtmestikku pole vaja

Kino kvaliteet
Xiaomi laserprojektoril on 3000:1 loomulik kontrastsus, mis on võrreldav kinodes leiduvaga. Punase valguse suhtega 16-18% on värvid erksad ja heledad.
ALPD 3.0 laservalgusallika tehnoloogia
Sisaldab Appotronics* uut ALPD 3.0 laserekraanitehnoloogiat, mis juhib ekraani värvi, kontrastsuse ja heleduse turgu. Pildid pole mitte ainult heledad ja selged, vaid ALPD 3.0 võimaldab meil parandada toote eluiga ja vähendada masina suurust.
* Appotronics on maailma juhtiv kõrge heledusega laserfosfortehnoloogia uuendaja. Seda tehnoloogiat kasutab üle 3,000 teatri kogu maailmas.
85%+ NTSC värvivalikBroad värvivalik ja jaotus
Värv on kogu projektsiooniekraani oluline osa. Kui värvivalik on liiga väike, ei saa projektor kuvada filmi tegelikke värve. Xiaomi laserprojektor kasutab uuenduslikku viieastmelist värvirattatehnoloogiat punase valguse projektsioonikiiruseks 16-18% *. NTSC värvivalik 85% pakub rikkalikku ja tõetruud värvide reprodutseerimist.
* Tavalised projektorid kasutavad tavaliselt ainult kolme- või neljaastmelisi värvirattaid. Punase valguse projektsiooni määr langeb tavaliselt alla 10%
3000:1 native contrastEven tumedamad stseenid projitseeritakse selgelt
Sageli kurdame, et kinos võib olla raske olulisi detaile selgelt näha, sest tumedaid pilte ei projitseerita selgelt. Xiaomi laserprojektoril on 3000:1 loomulik kontrastsus, mis ületab kinodes tublisti 2000:1 standardit. Sellel on ka 1920 * 1080 eraldusvõime ja HDR-i tugi, nii et üksikasjad on selged isegi pimedas.
5000 luumenit heleduse valgusallikas
Xiaomi laserprojektor pakub valgusallika heledust kuni 5000 luumenit, pildi heledust 1600 ANSI luumenit ja projektsiooniekraani heledust 15-18fL, mis on võrreldav kino standardiga.
* fL on Hiina kinoülene standard heleduse mõõtmiseks. Heledus 14 fL on Hiinas 2D-kinoprojektsiooni puhul üldtunnustatud ja 3D-piltide puhul 4,5 fL.
TL DLP digitaalne valgustöötlustehnoloogia
Sisaldab DLP digitaalset valgustöötlustehnoloogiat Texas Instrumentsilt. See tehnoloogia põhineb DMD-kiibil visuaalse digitaalse teabe kuvamiseks. Seda tehnoloogiat kasutades saab Xiaomi laserprojektor pilti selgemalt ja elavamalt näidata. Samal ajal on pildil olevad detailid erksad ja kõrge restaureerimismääraga.
5,4 miljonit pikslit DMD kiip2,07 miljonit peegeldavat objektiivi, nii et suure ekraani iga toll on selge ja terav
Kiibil on rohkem kui 2.07 miljonit 5.4um reflektorit, millest igaüks on nagu väike peegel, mis pöörab ± 17 ° iseseisvalt kiirusega 16.66 miljonit tsüklit sekundis, koondades kiire erinevad värvid ülilühikese fookuskaugusega laserobjektiivile kõrglahutusega vaatamiskogemuse saamiseks.
Lambi eluiga üle 25000 tunniVaadake filme igal päeval aastas.
Appotronics ALPD 3.0 laservalgusallika tehnoloogia suudab tõhusalt tagada lambi eluea 25,000 XNUMX tundi või rohkem, mis vastab ajale



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.