FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Mi liikumisega aktiveeritud öövalgus 2 - Bluetooth
3-in-1 nutikas valgus valgustamiseks, liikumise tuvastamiseks ja valguse tuvastamiseks

Liikumisega aktiveeritud: suure ulatusega liikumise aktiveerimine, valgus lülitub sisse kohe, kui sisenete pimendatud ruumi
360° pöörlemine: magnetiline disain painduva nurga reguleerimiseks
Madal energiatarbimine: 17-kuuline aku tööiga, kui seda kasutatakse puhtalt andurina
Liikumistuvastus: inimeste/loomade liikumise tuvastamine
Valguse tuvastamine: välisvalgustuse tingimuste tuvastamine
Nutikas link: Bluetooth-lüüsi kaudu ühenduse loomine paljude nutiseadmetega

Nutikas valgustuse reguleerimine rakenduse kauduKohandage oma ideaalset öövalgustust
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) suudab tuvastada inimese liikumise pimedas. Kui see on tuvastatud, lülitub tuli sisse. Seadme uuendused on tehtud teid silmas pidades. Leidke oma keskkonda ideaalne valgustus, heledust ja valgustusaega saab reguleerida nii Mi Home/Xiaomi Home rakenduses.
*Seadete tegemiseks või rakenduses püsivara värskendamiseks lubage kõigepealt telefonis Bluetooth-funktsioon, seejärel liigutage keha öövalguse induktsioonivahemikus või lükake Bluetooth-lüliti mõlemale küljele.*Öövalguse heleduse testi aruande nr: WTF20F02004812N.
Sõltumatud anduri funktsioonid* Kasutage maksimaalselt ära nutikaid lingiühendusi
Mugav ja lõbus, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) saab kasutada liikumisandurina* ja valgusandurina*. Bluetooth-lüüsi abil saab seadet seadistada erinevatel aegadel erinevate seadmetega ühendust looma.
*Andurifunktsioonid võivad olla lubatud ainult siis, kui need on ühendatud Bluetooth-lüüsi kaudu. Veenduge, et teie kontol on Bluetooth-lüüsi toega seadmed.*Valgusandurit saab kasutada kahe ümbritseva valgustuse vormi tuvastamiseks: hele või tume. Konkreetseid andmeid ei kuvata.*Rakendus Mi Home/Xiaomi Home sisaldab kümmet erinevat aruandetingimust, kui seadet kasutatakse liikumis- ja valgusandurina. Sealhulgas: Inimese keha liikumine, ümbritseva valguse olek hele/tume, ümbritseva valguse staatus hele/tume ja inimese liikumine, inimese keha liikumine X minuti jooksul puudub.
Töölt koju jõudes kell 19:00 tuvastab teie veranda öine valgus tumeda ümbritseva valgustuse ja liikumise ning lülitab automaatselt sisse Mi Smart LED laevalgusti ja Mi õhupuhasti
Kui tõusete kesköö ja 7:00 vaheltuvastab teie magamistoa öövalgus liikumiseja lülitab madala heledusega automaatselt sisse Mi Smart LED laevalgusti
Magnetkinnituse disain360° pöörlemine veelgi kättesaadavamate valgustusstsenaariumide jaoks
Öövalgus võib vabalt seista tasastel pindadel, näiteks öökappidel. Paigaldamiseks saab kasutada alusele kleebist*. Selge valgustuse saamiseks pöörake riidekappides ja verandadel heledus kõrgeks, ilma et peaksite vooluvõrku lülitama. Pöörake heledus madalaks trepikodades ja magamistubades pehme, mittehäiriva valgustuse jaoks. Eemaldage öövalgus alusest, et seda eraldi kasutada.
*Ärge kasutage selle toote kleepsu uuesti, kuna see võib kahjustada pindu. Enne kinnitamist veenduge, et toode on õigesti paigutatud.
Ainult kolm AA patareid365 päeva aku tööiga madalaima heleduse seadistusega*
180 päeva aku tööiga kõrgeima heleduse seadistuses*. Öövalgustuse funktsiooni saate välja lülitada ka rakenduse Mi Home / Xiaomi Home kaudu. Pikaajaline ja probleemivaba kasutamine 17-kuulise aku tööeaga, kui seda kasutatakse puhtalt andurina.*
*Aku tööiga, kui valgustusfunktsioon on kasutusel, arvutatakse selle põhjal, et valgust lülitatakse sisse 15 korda päevas, igaüks 15 sekundiks. *AA patareid ei kuulu tootepakendisse. *Aku tööiga, kui seadet kasutatakse puhtalt andurina ja valgustusfunktsiooni ei kasutata, arvutatakse 80 liikumistuvastuse ja 20 valgusdetektori põhjal päevas, samuti 24 x 6 = 144 regulaarset aruannet päevas.*Ülaltoodud andmed arvutatakse AA-aku põhjal, mille nimivõimsus on 1500 mAh.
Lai 120° tuvastusalaKuni 6m anduri kaugus
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) sisaldab kohandatud Fresneli objektiivi, mis suudab tuvastada kõige tundlikumaid inimese liigutusi. Seadmel on eriti lai horisontaalne andurite vahemik 120°, mis suudab tuvastada liikumist 6 m* kaugusel valguse ees ja 2,5 m* kaugusel külgedelt.
*Öövalgusanduri vahemiku katse aruanne nr: WTF20F02004812N.
Pole nähtavat värelust*, pole kahjulikku sinist valgust*Valgusallikas on teaduslikult konfigureeritud silmade paremaks kaitseks
Sisaldab 2800K sooja, õrna kollast valgust*, millel pole nähtavat värelust ega kahjulikku sinist valgust, nii et saate öösel üles tõusta kedagi häirimata.
*Puudub nähtav värelus, puudub kahjulik sinine valgus, 2800K testi aruande nr: WTF20F02004812N.
Paigaldus
Täpseks tuvastamiseks on soovitatav valgus allapoole suunata, kui alus on paigaldatud põrandast üle 1,9 m kõrgusele. Samal põhjusel on soovitatav valguse poole pöörduda, kui alus on paigaldatud põrandast alla 0,5 m kõrgusele. Erinevate paigalduskõrguste puhul tuleb nurka reguleerida



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.