FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
13 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus


G-kujuline andur: suudab tajuda kaalumuutusi nii väikestena kui 50 g
Ülitäpne BIA kiip: mõõdab keha rasvaprotsenti hõlpsalt
13 kehakoostise mõõdikut: mõistke oma füüsilist seisundit
Tasakaalutest: seisa suletud silmadega ühel jalal

Kas olete tervislik kaal? See ei sõltu ainult teie kehakaalust
Tavaliselt kasutame kehakaalu ainsa mõõdupuuna, et teha kindlaks, kas keegi on üle- või alakaaluline, kuid see pole täpne. Kuna rasv võtab kolm korda rohkem lihasmassi, näevad liiga palju rasva omavad inimesed välja ilmsemalt ülekaalulised.
Seetõttu on keha rasvaprotsent mõõdupuu, mille abil saab kindlaks teha, kas keegi on üle- või alakaaluline. Täpne ja terviklik keharasva skaala aitab teil ka oma keha paremini mõista.
Skaala peamine prioriteet on täpsem mõõtmine
G-kujuline mangaanterasest andur suudab tajuda kaalumuutusi kuni 50 g, mis muudab Mi Body Composition Scale 2 mõõtmised täpsemaks. Kaalumine toetab ka jin, kilogrammide ja kilode vahetamist, et neid oleks lihtne lugeda.
Põhjalikumad andmed Peaksite oma keha paremini mõistma
Ülitäpne BIA rasva mõõtmise kiip võib mõõta 13 kehakoostise mõõdikut, sealhulgas kehakaal, KMI, keha rasvaprotsent, lihasmass, niiskuse määr, valgukiirus, vistseraalne rasvahinnang ja basaalainevahetus, et täielikult mõista teie füüsilist seisundit.

Kaal
BMI
Keha rasvaprotsent
Lihasmass
Niiskuse määr
Valgu määr
Vistseraalse rasva hinnang
Põhiainevahetus
Luumass
Füüsiline vanus
Ideaalne kaal
Kehatüüp
Tervise skoor

Dünaamiline kaalumine, staatiline mõõtmine Üks kahesuguse kasutusega skaala on tõhusam
Mi kehakoostise skaala 2 suudab teostada intelligentset ümberlülitamist dünaamiliste ja staatiliste kaalumisrežiimide vahel. Skaala minimaalne kaal on 100 g. Lisaks enda kaalumisele dünaamilises režiimis saate staatilises režiimis mõõta ka selliste esemete nagu puuviljad, köögiviljad ja pakid.
Tasakaalutest Seisa suletud silmadega ühel jalal
Tasakaal on põhiline füüsiline võimekus. Tasakaalu parandamine võib vähendada kukkumiste ja liigesevigastuste ohtu. Nüüd peate seisma ainult Mi kehakoostise skaalal 2 ühel jalal suletud silmadega, et teada saada oma tugevusest või nõrkusest selles võimes.
Bluetooth vähese energiatarbega 5.0Kasutab 4 patareid, mis kestavad kuni 12 kuud
Mi kehakoostise skaala 2 on varustatud Bluetooth Low Energy 5.0-ga. Kui seda kasutatakse koos rakendusega Mi Fit, saab see kiiresti edastada kehaandmeid, nagu kaal ja keha rasvaprotsent. Samuti saab arukalt tuvastada, millal erinevad inimesed ennast mõõdavad.

Toetab 16 inimese andmekirjeid
Kasutage külastajarežiimi, et vältida jälgede jätmist

Lihtne väliskujundus
Mi kehakoostise skaalal 2 on lihtne, puhas, kuid samas kunstiline välimus. Disaini esteetika on detailides.

Siledad, ümarad ja rafineeritud viimistlusega kõverad
Soe valge tugevdatud klaas jade-sarnase välimusega
Varjatud integreeritud LED-ekraan

Märkus:[1] Seda toodet ei soovitata südamestimulaatorite või muude meditsiiniliste implantaatidega varustatud inimestele. Kehakoostise testi andmed võivad professionaalsete sportlaste, rasedate ja väheste muude erijuhtude puhul erineda. [2] Mi kehakoostise skaala 2 sisselülitamiseks on vaja 5 kg raskust. Skaala režiimi saab kasutada pärast masina sisselülitamist. [3] Avage kindlasti silmad ja seiske mõlemal jalal, kui tunnete, et kaotate tasakaalu. See funktsioon ei sobi halva tasakaaluga inimestele, sealhulgas rasedatele, eakatele või vestibulaarse düsfunktsiooni all kannatavatele inimestele. [4] Aku tööea andmeid mõõtis Huami tehnoloogialabor. Rasvamõõtmisi tehti kolm korda päevas, väikseid esemeid kaaluti kaks korda päevas ja tasakaaluteste (seistes ühel jalal suletud silmadega) tehti üks kord seitsme päeva jooksul, kasutades tehase vaikeseadeid toatemperatuuril 22 °C. Tegeliku kasutamise ajal sõltub aku tööiga erinevatest teguritest, nagu seadistamine, töö ja kasutuskeskkond, ning võib erineda laboratoorsetest testidest.
Spetsifikatsioonid:

Mõõdud: 300 x 300 x 25 mm
Toote nimetus: Mi kehakoostise skaala 2
Kaalud: Jin / kg / lb.
Välismaterjal: Tugevdatud klaas + ABS insenerplastik
Töötemperatuur: 0°C kuni 40°C
Kaal: 1,7 kg
Mõõtepiirkond: 100 g kuni 150 kg
Minimaalne skaalajaotus: 50 g
Traadita ühendus: Bluetooth 5.0
Toide: neli 1,5 V AAA patareid
Seadme nõuded: töötab seadmetes, mis kasutavad operatsioonisüsteemi Android 4.4 / iOS 9.0 või uuemat versiooni (iPhone 5s või uuem) ja toetavad Bluetooth 4.0 või uuemat versiooni



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.