FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Dünaamiline helikvaliteet, mis kehtib kõikjal, kus teete vee- ja tolmukindlust / pikka aku kasutusaega / Bluetooth 5.0 / topeltheli
Kompaktne, kaasaskantav ja kerge
Mi kaasaskantav Bluetooth-kõlar on piisavalt väike, et seda kotis kaasas kanda või peopesas hoida. Iga kõlar kaalub ainult sama palju kui Mi 9 Pro mobiiltelefon, nii et saate oma muusika kõikjale kaasa võtta, tundmata end koormatuna.
Keerukas disain peidab kõike muud kui dünaamilist heli
Interjööri kompaktne, kuid võimas disain sisaldab haruldaste muldmetallide magnetitega kahte draiverit, Kanada pikakiulist diafragmat ja passiivset radiaatorit, mis võimaldavad kõlaril maksimaalse põnevuse ja naudingu saamiseks pimestava helikvaliteediga muusikat taasesitada.

Haruldaste muldmetallide magnetitega kaks draiverit - võimsad magnetid tagavad kõrge tundlikkuse ja realistliku detaili.
Kanada pikakiuline diafragma - Sobiv summutus pärsib koonuse lagunemist selge ja loomuliku heli jaoks.
Passiivne radiaator - Parandab sügavat bassi ja madala sagedusega reprodutseerimist parema heli tekstuuri saavutamiseks.

IP67 hinnang* meelerahu tagamiseks
Mi kaasaskantav Bluetooth-kõlar on tolmu- ja veekindluse poolest hinnatud 5. tasemele, mis tähendab, et sisemised komponendid on kaitstud higi, vihma ja tolmu eest, nii et saate end turvaliselt tunda, viies selle kõikjale.
10-tunnine aku pikemaajaliseks nautimiseks
Nautige kuni 10 tundi* muusikat täislaadimisel suure 2000 mAh akuga. USB-C laadimisport toetab üles- või allavoolu suunamist kiiremaks ja lihtsamaks laadimiseks. Rohkem energiat ja pikem aku tööiga tähendab, et muusika kestab kauem ka siis, kui välja lähete.
Bluetooth 5.0 kiirete ja stabiilsete ühenduste jaoks
Nautige traadita vabadust integreeritud Bluetooth 5.0 kiibiga, mis tagab ühilduvuse paljude seadmetega, stabiilse signaali, kiire edastuskiiruse ja võimsa häirete leevendamise.
Kahekordne heli* stereoheli jaoks
Mi kaasaskantav Bluetooth-kõlar toetab tõelist traadita stereoühendust. See võimaldab teil ühendada kaks kõlarit traadita stereokonfiguratsiooniks, kusjuures kaks kõlarit toimivad parema ja vasaku helikanalina, et saada muljetavaldavam kuulamiskogemus.
Selgem heli paremate vestluste jaoks
Vastake kõnedele ja katkestage need ühe puudutusega ning nautige kõnedes selget ja loomulikku heli tänu sisseehitatud mikrofonile, millel on kõrge tundlikkus ja signaali-müra suhe, pluss integreeritud kaja tühistamine.
* Tolmu ja veekindluse testimise asutus: Shenzheni metroloogia- ja kvaliteedikontrolli akadeemia; Katse protokoll: WTI96003463. *Kõlari aku kestvuse testi tingimused: kõlar suudab täislaadimisel mängida muusikat kuni 10 tundi ühes režiimis 60% helitugevusega. Andmed võivad erineda sõltuvalt keskkonna- ja kasutustingimustest. Katseasutus: MORLABi labor. Aruande number: SZ19110107A01. *Kahekordne heliühendus eeldab, et mõlemal ühendatud seadmel on see võimalus. Mi kaasaskantavat Bluetooth-kõlarit müüakse ühe kõlarina; Kahe heliühenduse funktsiooni kasutamiseks võib osta kaks. Parima juhtmevaba stereokogemuse saamiseks on soovitatav paigutada kaks ühendatud kõlarit üksteisest 0,5–1,2 meetri kaugusele. * Enne laadimist veenduge, et laadimisport oleks vaba vedelikest ja võõrkehadest. Et vältida vee sattumist laadimisporti, sulgege kõlari kasutamisel tihedalt kummist laadimisava kate. *Kui kõlar saab märjaks, kuivatage see võimalikult kiiresti ära, et see töötaks ja oleks heas korras.
Spetsifikatsioonid:

Tootemudeli nr: XMYX04WM
Toote mõõdud: 86 × 86 × 45 mm
Bluetoothi profiilid: HFP/A2DP/AVRCP
Aku maht: 2000 mAh
Tolmu- ja veekindlus: IP55
Sisendparameetrid: 5V 1A
Muud funktsioonid: Kahekordne heliühendus
Toote netokaal: 185 g
Bluetoothi versioon: Bluetooth 5.0
Side ulatus: 10 m (takistusteta avatud ruum)
Pidev taasesituse aeg: 10 tundi (helitugevus 60%)
Laadimisport: USB-C
Rakendatud standardid: Q/WMSX 010-2018



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.