FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kompaktne ja kerge kiire kuivati
9,5 cm ülilühike korpus / 20 m/s ülisuur õhuvool / 50 miljonit negatiivset iooni / 57 °C nutikas temperatuuri reguleerimine
Mugav hoida, kerge ja käepärane reisimiseks
Uuendusliku struktuuriga on kaasas ülilühike korpus, mis ei ole pikem kui huulepulgapulk, mis võimaldab mugavat haardumist. Võta see hõlpsasti reisil olles kaasa, et saada lisakindlust.

Huulepulga pikkus*
Kerge keha

Turboventilaatori labad tagavad tugeva ja stabiilse õhuvoolu
Tuginedes õhusõidukite turbiinmootorite tööpõhimõttele, vähendab ainulaadne disain, millel on kumerad labad ja õhu väljalaskeava, tuuleenergia kadusid ja parandab tõhusalt õhu kiirust. Suure jõudlusega mootor tekitab tugeva õhuvoolu, mis aurustab niiskuse kiiresti ilma kõrgeid temperatuure nõudmata.

20 m/s m/s - Suur õhuvool*
7 tera tera - tiivakujulised terad

Mugav temperatuur juuste kaitsmiseks
Temperatuuri tuvastatakse 60 korda sekundis ja tulemus saadetakse otse mikroprotsessorile, et reguleerida õhutemperatuuri reaalajas ja veenduda, et temperatuur püsib stabiilsena 57 °C juures. Teaduslik temperatuuri reguleerimine hoiab ära juuste kahjustused ja aitab juustel säilitada tervet läiget.
Õppige L'Oréal Arts Ambassadorilt, kuidas juukseid õigesti kuivatada
Jason ütles: "Fööni liigutamine kuivatamise ajal allapoole muudab juuksed siledamaks ja põhjustab vähem juuksekahjustusi. Õhu väljalaskeava ja juuste vahel peaksite hoidma vähemalt 10 cm kaugust. Suvel on soovitatav temperatuur 57°C, mis kaitseb juukseid paremini."
JASON CUI, L'Oréal Artsi suursaadik, endine Hermèsi, LV ja Diori moeetenduste peastilist Hiinas ja Harper's Bazaari ametlik stilist.
Kuivatage kiiresti juukseid kahjustamata ja jätke tööle värskena
Mitte kõik föönid ei saavuta kuivamiskiirust 6,1 g/min*. Tugev õhuvool võimaldab niiskusel kiiresti aurustuda, vähendades juuste kuivatamisele kuluvat aega, olgu see siis varahommikul või enne magamaminekut.

Varahommikud - vähendab juuste kuivatamisele kuluvat aega ja pakub värskendavat hommikut
Enne magamaminekut - Kuivab kiiresti ja kaitseb juukseid hea une eest

Siledamad ja säravamad juuksed
Sisseehitatud ioongeneraator suudab oma tugevas õhuvoolus vabastada kuni 50 miljonit negatiivset iooni, mis vähendab staatilist elektrit, hoiab ära rabeduse, tasandab juuksekarvud ja annab juustele läikiva läike. Samuti pakub see kiiret ja õrna kuivamist, et parandada teie juuste tervist.

50 miljonit negatiivset iooni*
Tasandab juuksekarvu
Neutraliseerib staatilise elektri

Võtke rohkem kontrolli selle üle, kuidas juukseid kuivatate Salvestage temperatuuri seaded suurema mugavuse huvides
Võimaldab vabalt vahetada kuuma ja külma õhu vahel ning paremini kontrollida õhu kiirust. Alustamiseks lihtsalt suruge ja vajutage ning sujuva ja mugava õhuvoolu tagamiseks valige kolme temperatuuriseadete hulgast. Kasutatav temperatuur salvestatakse automaatselt ja lubatakse järgmisel korral, kui seda kasutate.
Käepide annab teile mugava puutetundlikkuse
UV-kate on mustusele vastupidav ja pehme puudutusega, andes teile mugava haarde.
Vähendatud müra juuste kuivatamisel
Õhuvoolu takistus väheneb ülekande ajal, et müra tõhusalt kontrollida. Pehmema heli ja tugevama õhuvooluga saate teie ja teie pere nautida meeldivamat föönitamiskogemust.
Mitu ülekuumenemise kaitset suurema ohutuse tagamiseks
NTC tuvastab väljuva õhu temperatuuri reaalajas. Valitud ülitäpsed elemendid võivad automaatselt käivitada ülekuumenemise kaitse ja liigse temperatuuri korral voolu välja lülitada. Äärmuslikel juhtudel käivitatakse ohutuse tagamiseks kaitsmekaitse.

NTC temperatuuri määramine
Ülekuumenemise kaitse
Kaitsme kaitse

Rafineeritud detailid, geniaalne disain

360° kahekihiline põletusvastane otsik - ohutu ja kiire stiil
Riputuskonks - kergesti hoiustatav
Ergonoomiline käepide - Mugav käepide
Tugevdatud toitejuhe - isoleerib soojust ja talub kõrgeid temperatuure

*Huulepulga pikkus: Kesta pikkus on võrdne huulepulga pulgaga (Dior Lip Tattoo). *20 m/s suur õhuvool - maksimaalne õhukiirus tugevas külma õhu režiimis, mõõdetuna nimipingel, kusjuures proovitoote õhu väljalaskeava ja katseseadme õhu sisselaskeava vaheline kaugus on 10 cm. *57 °C nutikas temperatuuri reguleerimine: temperatuuride erinevus oli ±8 ° C, kui proovitoodet testiti erinevatel ümbritseva õhu temperatuuridel ja erinevatel õhukiirustel, kasutades standardset 53-punktilist temperatuuri testimise seadet, kusjuures testimise ümbritseva õhu temperatuur oli seatud 15 ° C / 20 ° C / 25 ° C / 30 ° C, õhu kiirus oli seatud tugevale / pehmele temperatuuril 57 ° C konstantsel temperatuuril ja temperatuuriandur asetati õhu väljalaskeavast 10 cm kaugusele. *Kuivamiskiirus 6,1 g/min: Väärtust mõõdeti temperatuuril 24,3 °C ja niiskusel 52%RH, kusjuures toode oli seatud suure õhuvoolu ja kuuma õhu režiimile ning katseriie asetati 10 cm kaugusele proovimaterjali õhu väljalaskeavast



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.