FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
22 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kaugjuhtimispult nutitelefoni kaudu - 2200W - Sobib keskkondadesse kuni 46 m2 - Püsiv temperatuur vahemikus 16-28ºC - Sisseehitatud ekraan - IPX4 veekindel
Ruumide kiire kütmine 2200W-ga
Täpsemalt öeldes on Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S nutikas alumiiniumfooliumi ja 72 soojendatava elemendiga elektrikeris. See muudab selle ideaalseks kuni 46 m2 suuruste ruumide kütmiseks. Ja tänu oma suurele soojuse hajutamise võimsusele kuni 2200W teeb see seda kiiresti.
Vaikne töö ja loomulik õhuküte
Selle radiaatori teine eelis on see, et sellel ei ole ventilaatoreid, nii et see soojendab õhku loomulikult, ilma seda kuivatamata ja liigutamata osakesi, mis võivad allergia sümptomeid halvendada, ning vaiksemat tööd tegemata. Selle asemel kasutab Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S võrku ühendatud kärgstruktuuritaolist juhtivussüsteemi, mis juhib õhuvoolu pinnale.
Püsiv temperatuur vahemikus 16-28ºC
Valige soovitud temperatuur vahemikus 16 kuni 28 kraadi ja lõõgastuge, Mi Smart Space Heater 1S teeb ülejäänu. Tänu integreeritud kahekordsele temperatuuriandurile hoiab Xiaomi 1S kütteseade eelseadistatud väärtuse saavutamisel konstantset temperatuuri.
Kaugjuhtimispult nutitelefonist
Ja siin on nutikas osa! Ühendage Mi Smart Space Heater 1S radiaator Wi-Fi ja rakenduse Mi Home kaudu ning juhtige seda oma nutitelefonist kõikjalt. Lülitage see töölt lahkudes sisse, nii et koju jõudes oleks tuba juba soe; keera temperatuuri üles või alla ilma diivanilt või voodist liikumata jne...
Puutetundliku ekraani juhtimine
Kuigi kui te ei soovi oma telefoni kasutada, ei pea te seda ka tegema. Xiaomi Mi Smart Space Heateril on ka suur ekraan, millel on kolm heledustaset ja puutetundlik juhtimine, nii et saate sealt temperatuuri ja toite sisse lülitada.
Xiaomile tüüpiline hoolikas disain
Mis eristab Mi Smart Space Heater S-i ülejäänud selles hinnaklassis olevatest küttekehadest, on tähelepanu detailidele. Kõigepealt on kõik servad ja nurgad ümardatud, et vältida löökidest tulenevaid vigastusi; ja selle jalad on libisemisvastased. Lisaks on seda väga lihtne transportida ja ladustada tänu kergele kaalule 6 kg ja külgmistele käepidemetele. Ja muidugi on see tänu IPX4 sertifitseeritud hüdroisolatsioonile vannitoas täiesti kasutatav.
* See Xiaomi seade sünkroonitakse Euroopa serveriga
Spetsifikatsioonid:

Üldised parameetrid

Kaubamärk: Xiaomi
Toode: nutikas kütteseade
Nimi: Mi Smart Space Heater
Mudel: 1S (DNQZNB05ZM)

Tehnilised parameetrid

Tüüp: Lehthari
Soojusallikas: Elektriline
Küttevõimsus: 2200 W
Ülekuumenemise kaitse: jah

Disain

Käepidemed: Jah
Digitaalne ekraan: Jah
Värvus: alumiinium / valge
Paigaldusvõimalused: Põrand

Mõõtmed ja kaal

Mõõdud (kõrgus x laius x sügavus): 459 x 684 x 90 mm
Laius koos toega : 203 mm
Kaal: 6 kg



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.