FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Tõhus, antibakteriaalne seep väljastataksekui teie käsi on välja sirutatud
Puutevaba disain on sanitaarsem / efektiivne 99.9% kõigi mikroobide tapmisel / Niisutavad ja mugavad taimeekstraktid
* Sisaldab seebidosaatorit × 1
Mi automaatne seebidosaatorikomplekt, 2018. aasta hea disaini auhinna võitja
Puutevaba automaatse seebidosaatorina tagab see järjepideva ja tõhusa puhastamise, säästes samal ajal aega ja vett. Kompaktne, minimalistlik ja madala võtmega disain sobib ideaalselt igasse vannituppa või kööki ning pakub kvaliteetset ja elegantset kätepesukogemust.
—— Hea disaini auhinna komisjon
Automaatne kontaktivaba seebi väljastamineHoolitseb kogu pere eest
Oma pere tervise kaitsmiseks alustage sellest uuest kätepesukogemusest. Nüüd sirutage lihtsalt käed välja, et saada rikkalik paks seep, mis tagab tõhusa kätepuhastuse ja kerge kaitse. Kõrge afiinsusega mullide korral armuvad isegi teie lapsed kätepesusse.

Läheduse infrapuna induktsioon
Seebi kiire väljastamine 0,25 sekundiga

Rikkalikud mikrosuuruses mullid naha süvapuhastuseks, mis tungivad teie pooridesse.
Gaasi-vedeliku vahu suhe määratakse vahemikus 12: 1[2]. Vaht on tihe, tugeva haardumisega pärast mikromeetri suuruse augu läbimist kaheastmelise eraldusfiltriga. Peen tihe vaht tagab nahale piisava katte ja ulatub sügavpuhastamiseks peentesse pooridesse.
Pärsib tõhusalt igapäevaseid baktereid, mille antibakteriaalne kiirus on kuni 99,9%[ 3 ]
Autoriteetse labori testid on tõestanud, et see võib tõhusalt pärssida E. coli, Staphylococcus aureus't, Candida albicans'i ja teisi tavalisi igapäevaseid baktereid, mille inhibeerimise määr on kuni 99,9%, et tagada tõhus kaitse kogu perele.
Kergelt happelise koostise pH tase on lähedane naha pH-le[ 4 ]Kerge, tundlik nahahooldus ilma pingulduseta
Madala happesusega valemil on sama pH väärtus kui inimese nahal, nii et pikaajaline kasutamine ei kahjusta naha pH tasakaalu ning jätab käed pehmeks ja siledaks. Lisatud glütseriin on maheda tekstuuriga, valmistatud looduslikest õlidest ja niisutab käsi.
Looduslik taimeekstrakt on värskendav ja meeldiv
Lõhnastatud LMR loodusliku taimeekstraktiga Prantsusmaalt.
Aminohappe käte desinfitseerija
Toorained, sealhulgas maheda tekstuuriga looduslik kookosõli ja aminohape pikaajalise niiskuse tagamiseks ilma tiheduseta. Aroom koosneb oru liiliast, oranži õie magusate nootidega. Tekstuur on mahe. Niisutav, värske puuviljane lõhn on nagu lilled vees, mis tulevad kokku ühes kutsuvas, meeldivas aroomis.

Parimad noodid : Oru liilia, apelsiniõis, mandariin
Keha noodid : Pirn, õun, kurk
Põhinoodid : Peruu palsam

Täpne väljastamine, nii et üks pudel võib kaua vastu pidada
Väljastatakse kontrollitud kogus seepi. Rikkalik vaht jätab käed puhtaks ja seda on lihtne loputada, jätmata jääke.320 ml suur mahtPakub kogu perele kuni 50 päeva kasutamist ja kuni 400 seebi väljastamise tsüklit. [ 5 ]
Kõrge efektiivsusega mikromootor Vaiksem ja väikese energiatarbega
Kummist summutusstruktuuriga kõrge efektiivsusega mikromootor tagab ülitõhusa seebi väljastamise ja on vaikne ilma mürahäiringuteta. Nutikas valguse induktsioonidisain vähendab energiatarbimist. Neli AA patareid võivad pakkuda kogu perele kuni 9-kuulist kasutust. [ 6 ]
Klassikaline, minimalistlik disain Kompaktne disain sobib ideaalselt igasse keskkonda
Klassikaline minimalistlik disain, mis sobib ideaalselt vannitubadesse ja köökidesse. Dosaatori korpusel on kõrgekvaliteediline mattviimistlus, mis on läbipaistev seebitaseme lihtsaks jälgimiseks.

Kompaktne korpus, vabalt seisev
Pritsmekindel[ 7 ]
Keskkonnasõbralikud materjalid[ 8 ]

Järgige Maailma Terviseorganisatsiooni soovitusi Harjutage tervislikku kätepesuhügieeni

Induktsioonseebi väljastamine
Hõõru peopesad kokku
Hõõruge peopesadega käte tagakülge
Blokeerige sõrmed
Pöörake pöidlaid
Hõõruge sõrmeotsi
Loputage puhta veega

Pange tähele: väikesel arvul kasutajatel võib tekkida selle toote suhtes allergiline reaktsioon, sel juhul pöörduge viivitamatult arsti poole.
[1]Katseandmed Xiaowei laborist, pärast teste on pikim seebi väljastamise käivitamiseks vajalik aeg 0,25 sekundit.[2]Xiaowei labori katseandmed, testitulemused näitasid toatemperatuuril (25 ° C) 12: 1.[3]Antibakteriaalne kiirus kuni 99.9% viitab antibakteriaalsele kiirusele kuni 99.9% E. coli, Staphylococcus aureus ja Candida albicans puhul katsetingimustes. Tulemused on ainult viitamiseks. Antibakteriaalse kiiruse testi aruanne, mille on välja andnud Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., aruande nr: JKW180227-04.[4]antibakteriaalse käte desinfitseerija pH väärtuse test, mille viis läbi Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., aruanne nr: JKW180227-04. Aminohapete desinfitseerija pH väärtuse test, mille viis läbi Shanghai DongPu (SDP) analüütiline tehnoloogia ja teenused Inc., aruande nr: SDP-R-20180903-9.[5]Xiaowei bioloogilise labori katseandmed, arvutatud eelduse o põhjal



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.