FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
22 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Pehme ja mugav
Xiaomi 8H Travel U-kujuline padi on pehme ja mugav padi, mida saab kõikjale kaasa võtta. See on nii mõnus padi koju, aga ka lennukis reisimiseks või pikaks bussisõiduks. Padja saab kasutada kas tasaseks, rullida või oma kohale klõpsata. Kasutage seda näiteks kaela, selja, jalgade või käte toetamiseks laua taga. Nii väldite väsimust ja lihasvalu.
Materjalidel on kõrge kvaliteet ja kerge kaal. Padjal on Nifco Professional kinnitusklamber, mis on valmistatud Jaapanis ja talub väga erinevaid keskkonnatingimusi. Klambri pikkust saab hõlpsasti reguleerida mugava asendi saavutamiseks.
Valmistatud vastupidavast materjalist
Xiaomi 8H Travel U-kujulise padja kate on valmistatud Hiinast pärit 100% puuvillast. Kangas on pehme, painduv ja hingav ning 20% paksem kui tavaliselt, mis tagab lisamugavuse. S & Z mustri kasutamine muudab katte tugevaks, painduvaks ja ebemekindlaks. Kudumisprotsessi käigus kasutatakse polügieeni, mis hoiab ära baktereid põhjustava lõhna ja hoiab padja alati värskena. Lisaks on kate tänu tõmblukule pestav ja seega kergesti puhastatav.
Lisaks on sisemine kate valmistatud Spandexist, mis on paindlik ja vastupidav. Täidis koosneb lateksosakestest, mis tagavad ühtlase jaotuse, elastsuse ja hingavuse. Lateksiosakesed kohanduvad tegelikult kaela, selja või jala kujuga, pakkudes head tuge. 

Võib kasutada nii lamedaks, rullitud kui ka tihedalt erinevate kehaosade jaoks
Jaapanis valmistatud Nifco Professionali manusklamber
100% pehme ja ebemekindel puuvillane kate
Pestav tänu tõmblukule
Spandex tegi sisekatte
Lateksiosakestest valmistatud täidis, mis kohandub teie keha kujuga



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.