FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Eranditult disainitud, sisseehitatud veepaagiga150ML intelligentne kontrollveepaak, Lisage 8 pihustuspunktide komplekti, Pihustage vett ühtlaselt, kalts hoiab alati niiskust.
Ühe klõpsuga alustamine, intelligentne marsruudi planeerimine Planeerige parim marsruut, kui puhastustööd on lõpule viidud, naaseb see automaatselt algusesse.
HUTT THINK nutikas algoritm Imemisvõimsuse automaatne muutmine, klaasi puhtuse automaatne skannimine, muretum kui akende käsitsi pühkimine.
2600PA kõrge imemine Klaasi intelligentne äratundmine, kiire adsorptsioon. Suurendage automaatselt puhastusrõhku.
Prognoosige ette ja vältige takistusi Akna servani jõudes aeglustub see automaatselt ette, Ja pühkige servaklaasi korduvalt.
Intelligentne põgenemine, neljarattaline uuendus lasertuvastusandurile, mis suudab hinnata erinevaid klaasiliimimaterjale, Tavalised aknaservamaterjalid ja ääristeta klaas, Tuvastage täpselt klaasi serv ja vältige ohtu.
Kvaliteetsed osad, kvaliteetne garanteeritud ARM arhitektuur, CORTEX-M3 protsessor, liitiumpolümeeraku, FREESCALE rõhuandur, Gyro kiip, Tipptasemel harjadeta alalisvoolumootor. Veetaseme tuvastamise andur Mikrokiust salvrätikud.
IC inimhääle ülekanne, masina olekut saab teada kohe, kui kuulate.
Kerge ja kaasaskantav disain 2.99 tolli üliõhuke korpus, isegi kui vargusvastane võrk on paigaldatud, saab seda siiski puhastada.
madal müratase Optimeerige ventilaatorit, pumpa, mootorit, käigumüra.
Libisemiskindel erirada, mitmekihiline komposiitrada Uuenduslikud sünteetilised materjalid, kõrge viskoossusega silikageeli väliskihil.
UPSi elektrikatkestuse kaitse Isegi kui kodus on äkiline elektrikatkestus, saab robot 20 minutit normaalselt töötada.
Sobib puhastamiseks klaasile, keraamilistele plaatidele, peeglitele, puidust ustele, marmorile, roostevabale terasele ja muudele fassaadimaterjalidele ning seda saab pühkida ilma raamideta.

Mõõdud: 231.5 x 231.5 x 76mm
Kaal: 1,4 kg
Aku: 300 mAh
Sisendpinge: 100-240V 50 / 60Hz
Väljundpinge: 24V



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.