FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
2 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Uurige oma instinkti
Sõjalise kvaliteediga sitkus / 10 ATM veekindlusVere-hapniku küllastumise mõõtmine
SEIKLUSVALMIS DISAIN
Vastupidavus enda omale
Amazfit T-Rex Pro kuju on sitke ja tugev, selgete nurkadega. Olles läbinud 15 sõjalise taseme testi1, saab kell teiega võidelda läbi kuumade kõrbete, niiskete vihmametsade ja polaarliustike. Tunnistage vastupidavust, mis julgestab elemente kerge vaevaga.
* Asjakohased andmed selle teema kohta pärinevad järgmisest aruandest: H202005252293-01EN-G2. Pikaajaline kokkupuude ei ole soovitatav, kuna see võib kella ja selle komponente kahjustada.
Sitkus seestpoolt väljapoole
Amazfit T-Rex Pro on praktilisuse, tugevuse ja mugavuse titaaniline kombinatsioon.
Välimine raam läbib metallipihustusprotsessi, mis suurendab kerge 60g kellakorpuse rikkalikke tekstuure.
1,3-tollise HD AMOLED värviekraani selgus koos alati sisselülitatud ekraaniga tagab, et olulise teabe kontrollimiseks ei pea te oma tegevust peatama.
Amazfit T-Rex Pro-ga on kaasas nahasõbralik silikoonrihm, millel on higi imav disain, et see püsiks kuiv ja mugav.
TEIE PARTNER UURIMISES
Lööge teele ja seiske silmitsi kõigega, mis tuleb
Amazfit T-Rex Pro on kõrgetasemeline uurimispartner, kes toetab nelja globaalset navigatsioonisatelliitide süsteemi, 10 ATM veekindlust2, vere ja hapniku küllastumise mõõtmissüsteemi3, ilmajälgijat4, päikesetõusu ja -loojangu monitori4, praegust kuufaasi ekraani5, kompassi ja baromeetrilist kõrgusmõõturit, ülipikka 18-päevast aku kasutusaega6 koos tüüpilise kasutusega ja üle 100 erineva spordirežiimi7.
Uurige tundmatut
Neli toetatud globaalset satelliitnavigatsioonisüsteemi pakuvad kiiret positsioneerimist suure täpsusega. Pole tähtis, kuhu sa lähed, sa tead alati, kus sa oled8.
Sõitke tõusulainel ja tehke pritsmeid
10 ATM-klassiga Amazfit T-Rex Pro on veekindel kuni 100 meetri sügavusele2, nii et saate koos surfata, ujuda või salapärast veealust maailma avastada.
Tõuske ohutult vere-hapniku küllastumise mõõtmisega3
Kõrgmäestikualadel kaasneb iga ülespoole liikuva meetriga suuremad väljakutsed. Seetõttu hoiatab Amazfit T-Rex Pro teid alati, kui tuvastab, et teil esineb suuri kõrgusemuutusi9, ja palub teil teha vere hapnikuga küllastumise test. Seda testi võib teha ka siis, kui tunnete end ebamugavalt, et oma keha paremini kaitsta.
Treenige täiel rinnal ja jälgige oma iga liigutust
Amazfit T-Rex Pro-l on üle 100 spordirežiimi7 ja seda saab kasutada kriitiliste andmete jälgimiseks, nagu treeningu pulss, läbitud vahemaa, liikumiskiirus ja enamiku spordirežiimide reaalajas põletatud kalorid, et aidata teil oma sportlikku jõudlust jälgida ja parandada.
FirstBeat™ algoritm hindab spetsiaalseid andmeid, nagu teie maksimaalne hapnikutarbimine10, täielik taastumisaeg ja treeningkoormus, et kvantifitseerida teie saavutused pärast iga väljakutset.
Meie uusim isearendatud ExerSense'i™ treeningu tuvastamise algoritm tuvastab automaatselt kaheksa spordirežiimi ja salvestab vastavad treeninguandmed11.
KAITSKE OMA TERVIST JA HOIDKE END VORMIS
Hoidke oma edusammud pulsi jälgimisega tiksumas12
Amazfit T-Rex Pro pakub 24-tunnist südame löögisageduse jälgimist ja suudab pakkuda koheseid hoiatusi kõrge südame löögisageduse kohta. Südame tervis on esmatähtis ja nii jälgib teie Amazfit T-Rex Pro seda alati ning suudab stressitaseme jälgimiseks registreerida ka teie südame löögisageduse muutlikkuse (HRV) kogu päeva jooksul. Lõõgastuma õppimine on esimene samm oma tervise kaitsmisel.
Hankige PAI13 abil isikupärastatud hinnanguid
PAI on tervise hindamise süsteem, mis kasutab algoritmi, et muuta keeruline teave, nagu südame löögisagedus, aktiivsuse kestus ja muud terviseandmed, üheks numbriliseks väärtuseks, mis on iga kasutaja jaoks ainulaadne. PAI tervise hindamise süsteem toetab enamikku treeningrežiime, olenemata ajast või asukohast, ning lisaks loob igale kasutajale kohandatud tervisehinnangu, et pakkuda isikupärastatud kasutuskogemust.
Mõista oma puhkust unekvaliteedi jälgimise abil14
Unekvaliteet on tervise jaoks hädavajalik ja seega on Amazfit T-Rex Pro teie isiklik uneassistent. Kell tunneb ära erinevaid uneseisundeid - näiteks kergeid, sügavaid ja REM-unefaase, samuti päevaseid uinakuid ning jälgib võimalikke hingamisprobleeme une ajal15.
Teie ülim isiklik assistent
Amazfit T-Rex Pro teavitab teid kõigist sissetulevatest tekstsõnumitest või kõnedest, ajastatud äratustest ja sündmustest, et vältida olulise teabe puudumist. Samuti saab see hõlpsasti juhtida muusika taasesitust mobiiltelefonis Bluetoothi kaudu, nii et saate nautida oma lemmikesitusloendeid liikvel olles.
Spetsifikatsioonid:

Mõõdud: 47.7 x 47.7 x 13.5mm
Kaal: 59,4g (koos rihmaga)
Keha materjal: Polükarbonaat
Rihma materjal: Silikoonkumm
Rihma pikkus: 122mm (pikk), 78mm (lühike)
Rihma laius: 22mm
Veekindluse klass: 10 ATM
Puuteekraan: karastatud klaas + sõrmejäljevastane kate
Ekraan: 1,3-tolline HD AMOLED-ekraan
Eraldusvõime: 360 x 360
Alw



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.