FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

X90 nutikas ra oranž f llisten aj nd k valge r s jjal

16,92 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
37 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7207
EAN:
=VLOOKUP(A580,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Esitleme X90 smart r t orange nt n t n t t h t s n t h t t n t h i on f rfi, teen ja p rok. See st lusos s funktsioon lis nutikas parimal tehnoloogial ja sellel on täiustatud funktsioonid, et muuta see n ny tse s rikas tsa igapäevane eksistents kaks.

X90 nutikal ra-l on n-gy kujuga alum nium teleriümbris, mis on vastupidav ja turvaline. TPU käepaela on mugav kanda ja kasutada igapäevaseks kasutamiseks. Ra k nny , iga 105 grammi s ly ilma randme pingeta.

See nutikas ra rint ssel võib olla aktiivne, vajutage lihtsalt nuppu +, et näha selles mugavat kasutamist. 1,96 h suur k lendtuhk n a TFT k lendtuha tehnoloogia les s r on üksikasjalikult kirjeldatud t. Ra-d saab kasutada bb r n t i peal , sealhulgas ce n-must, ce n-oranž, ce n-sz rke, tavaline silikoon-oranž rga s m palju.

X90-l on nutikad põhifunktsioonid, näiteks p ld ul h v palju r gz t se telefonid nyvb l, SMS k ld se s saavad sa telefoni rist l, pulss r s, v rnyom sm r s, unemonitor s, Bluetooth h v s s muusikapleier s s ja brest ra s eml käsi k. Nutikas ra more bb t toetab Bluetooth NFC funktsiooni, t voli selfie k t st s v roxig n- rz kel st. Ettevõte kasutab muusika kuvamiseks ka paljusid, sealhulgas WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp ja Instagram.

X90 on nutikas, et aidata teil jälgida ja parandada oma üldist tm ny t i d Nutikas ra ühildub nii IOS 9.0 s jabb versiooniga ival kui ka Android 5.0 s jabb versiooniga ival. Samuti võib olla rohkem kui vajalik, et silm kujundaks r t üheks ni ig nyk tsa.

X90 on nutikas parim tehnoloogia t t s lusos disain t st tv zi olla rikas tse s k nny tse igapäevane eksistents. Tellige kohe ja hankige täiustatud funktsioonid ja nutikad valikud. Aj nd k valge r t h t i d a m i se l ä h t s i o on i d

X90 smart r toob rohkem bb-d kaasas ka Bluetooth-peakomplektiga, mis võib v muudab juhtmed k n lk li kuulamine st s h v palju vastuvõtte. Lisaks on aj nd k matt valge r r n j j j r a r a t i on o f st luss t i on kohandataval s.

Pakendi sisu:

1 x X90 nutikas ra
1 x QI t lt
1 x Tüüp C - välgu andmed sees.
1 x X90 Bluetooth-peakomplekt
1 tk Oranž W j
1 x Feh r sz j



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.