FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Wolnowar Quickstick Sous-vide pliit 20 l 1300 W

84,93 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Tavahind: 529,99 zł
Meie hind: 424 PLN

Quickstick Slow pliit Sous Vide termostaat Tsirkulatsioonipump 20 l roostevabast terasest3 sammu täiusliku ja täidlase maitsega roani. LowCarb dieet, toortoit, dieet või kehakaalu alandamine - aeglase pliidiga küpsetate vitamiine ja toitaineid kaotamata, vaevata ja täpselt nagu professionaalid.

Tsirkulatsioonipump ja intelligentne lahtiühendamissüsteem tagavad täpse aeglase toiduvalmistamise results.To teadliku elu tähendab ka teadlikku söömist, mis tähendab teadlikku toiduvalmistamist. Klarsteini Quickstick  on täppisseade, mis järgib seda filosoofiat. 

Aeglase toiduvalmistamise eriline eelis: Tänu õrnale kuumutamisele ei ole vitamiinide ja mineraalainete kadu, kuid need jäävad keedetud tootesse ilma keevas vees lahustumata. See pole mitte ainult maitsev, vaid ka tervislik. 1300 W võimsusega Klarstein Quickstick soojendab kuni 2 liitrit vett täpsusega 0,2 ° C. Sisseehitatud tsirkulatsioonipump hoiab vee temperatuuri konstantsel eelseadistatud tasemel vahemikus 50-95 ° kraadi. Seega on vaakumkottidesse pakitud toidu aeglase küpsetamise täiuslik tulemus garanteeritud.

Intelligentne ühendussüsteem takistab vee ülevoolu või põlemist, kui vett pole piisavalt. Toiduvalmistamise ajal võite köögist ohutult lahkuda.

Quickstick aeglane pliit on valmistatud roostevabast terasest ja seda saab juhtida LCD-puuteekraani kaudu. Lisaks Sous Vide protsessile saab Klarstein Quicksticki kasutada ka tavaliseks küpsetamiseks madalatel temperatuuridel, toidu soojendamiseks või soojas hoidmiseks.Lihtne puhastada, ei võta palju ruumi ja optiliselt lummav Klarstein Quickstick  aeglane pliit muudab tervisliku toiduvalmistamise lapse mänguks ja on ka professionaalne seade võhikutele.

Põhiteave:Täpne temperatuuri reguleerimine (+/- 0,2 °C)Püsiv temperatuur kogu mahutis tänu sisseehitatud tsirkulatsioonipumbaleTemperatuuri reguleerimine vahemikus 50-95 °C

Omadused:Ekraani sisse-/väljalülitusTimeri funktsioon (0:00 kuni 59:59)Sinine LCD puutetundlik ekraanRoostevabast terasest puutetundlik töö- ja puhastusEi võta palju ruumiVõimsus: 1300 vatToiteallikas: 220-240 V; 50 Hz

Kohaletoimetamise ulatus:1 x seadeKasutusjuhend saksa keeles (muud keeled: inglise)

Mõõdud: Mõõdud umbes: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (W x H x D) Kaal: ca 1,1 kg



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.