FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Wok induktsioon 32,5 cm, Wok pann eemaldatava puidust käepidemega, Süsinikterasest raudpott klaaskaanega, katmata, Must
taevavalgus 12233 32cm
Seisukord : Nõud , nael uus toode.
Ühiku hind : 9.00 €
Tükkide arv kaubaalusel : 96 tükki

Teave selle artikli kohta

Kvaliteetne süsinikteras - valmistatud kvaliteetsest süsinikterasest, pinda töödeldakse kahekordse oksüdatsiooni ja nitratsiooniga ning pärast kolm korda kõrgel temperatuuril sulatamist, poleerimist ja rafineerimist tagab see suurepärase vastupidavuse ja roostekindluse.
100% mittetoksiline - ilma katteta, 100% vaba mürgistest kemikaalidest nagu PFOA ja PFOS. Kõvadus on neli korda suurem kui tavalisel raual. Seda saab kasutada koos spaatli ja puhastusvahendiga, muretsemata kriimustuste ja deformatsioonide pärast. Kasvava sagedusega muutub wok mittenakkuvaks wokiks.
Detailne disain - Eemaldatav puidust käepide on spetsiaalselt loodud hõlpsaks ladustamiseks. Lihtne lahti võtta ilma tööriistadeta. Rippuvat rõngast kasutatakse riputamiseks ja seda on lihtne kuivatada. Lisakäepide aitab wokki liigutada või hoiustada, ergonoomiline libisemiskindel puidust käepide hoiab seda kõrgel temperatuuril küpsetamise ajal jahedana, tagades samal ajal turvalise ja mugava hoidmise.
Energiasäästlik wok - lame põhi, mis sobib igat tüüpi ahjudele, sealhulgas induktsioonpliidid, gaasipliidid, elektripliidid, klaaskeraamilised pliidid jne; Woki pind on sile ja läikiv, seda pole lihtne liimida, toiduvalmistamisel kasutatakse vähem õli. Kiire ja ühtlane kuumutamine.
Lihtne puhastada - Palun maitsestage wok enne kasutamist, sest õige kasutamise ja hoolduse kaudu võib wokist saada füüsiline mittenakkuv wok ja saavutada kiire puhastusefekt.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.