FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Nüüd nautige tunde muusikat ilma kõrvaklappe kahjustamata. Sellel on luujuhtivuse tehnoloogia, mis loob vibratsiooni, et edastada heli läbi näo luude (lõualuud ja põsesarnad) otse sisekõrva. Ümbritsev disain muudab selle äärmiselt kergeks, paindlikuks ning tagab kohandatud ja turvalise sobivuse.

TOOTEINFO
Kas teil on kunagi olnud kõrvaklappe, mis ei sobi või kukuvad välja? Või on teil peakomplekt, mis määrdub kõrva sees olemisest? Või teadsite, et tavalised kõrvaklapid võivad põhjustada teie kuulmekiledele pikaajalisi kuulmiskahjustusi ja te isegi ei teaks seda?

FUNKTSIOONID:
Luu juhtivuse tehnoloogia: Nüüd nautige tunde muusikat ilma kõrvaklappe kahjustamata. Sellel on luujuhtivuse tehnoloogia, mis loob vibratsiooni, et edastada heli läbi näo luude (lõualuud ja põsesarnad) otse sisekõrva. Ümbritsev disain muudab selle äärmiselt kergeks, paindlikuks ning tagab kohandatud ja turvalise sobivuse.

Võrratu mugavus ja stabiilsus: ergonoomiline disain pakub ülimat mugavust ja tagab, et see püsib paigal, ükskõik mida. Ükskõik, kas teete intensiivset treeningut, matkate, jooksete, ronite, uisutate, sõidate või palju muud - USB-toitega, mis muudab selle ideaalseks igas olukorras.

Bluetooth 5.0 Ühendus: Nautige käed-vabad kogemust. Kuni 10 m sõiduulatusega ei pea te kunagi oma seadmeni ikka ja jälle jõudma. See ühendub hõlpsalt nutitelefonide, tahvelarvutite ja muude Bluetooth-toega seadmetega kiiresti.

SPETSIFIKATSIOONID:
Tööaeg: ≥7 tundi
Laadimisaeg: 0.8 tundi
Bluetoothi versioon: V5.0
Tööpiirkond: 10 meetrit
Ooteaeg(väljalülitatud olek): 2800 tundi
Ooteaeg(ühendatud olek): 180 tundi
Veekindel: IPX5
Tüüp: avatud kõrvaga juhtmeta kõrvaklapid
Laadimispinge: DC 5V
Sagedus: 20HZ-20kHz
Mikrofoni tundlikkus: 42dB
Netokaal: 16 g



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.