FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Tootest:

See traditsiooniliste viltpliiatsite komplekt on ideaalne vahend kõigile joonistamise ja värvimise armastajatele. Klassikalised värvid ja mugav disain muudavad need ideaalseks valikuks mitmesuguste rakenduste jaoks, võimaldades teil luua ilusaid ja loomingulisi kunstiteoseid.
Toote omadused:

5 viltpliiatsist koosnev komplekt: Komplektis on viis eri värvi viltpliiatsit, mis pakuvad teile laia valikut loomingulisi võimalusi. Saate luua kauneid illustratsioone, värve ja sildistada erinevaid kujundusi.
Klassikalised värvid: Komplekti kuuluvad värvid on punane, oranž, kollane, roheline ja sinine, mis on põhivärvikomplekt, mis sobib ideaalselt paljudeks rakendusteks.
Traditsiooniline disain: viltpliiatsitel on traditsiooniline disain, mida on lihtne käes hoida ja käsitseda, muutes need sobivaks igas vanuses inimestele, sealhulgas lastele ja täiskasvanutele.
Multifunktsionaalsus: need viltpliiatsid sobivad suurepäraselt joonistamiseks, värvimiseks, märkmete tegemiseks, teksti esiletõstmiseks ja paljudeks muudeks kasutusviisideks. Nad on asendamatud nii koolis, tööl kui ka kodus.
Kõrge kvaliteet: viltpliiatsid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagab vastupidavuse ja värviintensiivsuse.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.