WELCOME SUMMER
-35%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Esmaklassiline roostevabast terasest 2,8-liitrine veekeetja – sobib suurepäraselt erinevatele toiduvalmistamisallikatele

10,49 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
6 [2,4] tükki
Kogus saadaval
1200 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
3 päeva
SKU:
KB-7509
EAN:
5908287275096
Viimane aktualiseerimine
2 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised Praegused hulgimüüja pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Avastage meie kvaliteetsest roostevabast terasest valmistatud kvaliteetse 2,8-liitrise veekeetja tõhusus ja vastupidavus. See veekeetja ei ole mõeldud mitte ainult igapäevase kasutuse nõudmistele vastu pidama, vaid lisab igasse köögiseadesse elegantsi.

Meie mitmekülgne veekeetja sobib igat tüüpi toiduvalmistamiseks. Olenemata sellest, kas teil on gaasipliit, elektriplaat või induktsioonpliit, on see veekeetja valmis sujuvalt teie toiduvalmistamisrutiini sobima.

Vilistamisfunktsioon on praktiline funktsioon, mis annab kohe teada, kui vesi on jõudnud keemiseni, võimaldades teil muretult oma köögitoiminguid juhtida. Heli on selge, kuid mitte pealetükkiv, pakkudes teile mugavust ilma häireteta.

Sellel veekeetjal on kasutusmugavust silmas pidades mugav käepide ja tila, mis tagab ohutu ja kontrollitud valamise. Märkimisväärne 2,8-liitrine mahutavus on ideaalne mitme tassi lemmikjookide serveerimiseks, muutes selle ideaalseks nii kodu- kui ka hulgimüügi vajadusteks.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.