FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
16 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

3MK viirusetõrje foolium kogu ekraanile Tootekirjeldus + olulisemad omadused

Silver Protection 3mk 7H täisekraaniga viirusetõrje foolium Galaxy S21 Plus jaoks. Täiuslikult Samsung Galaxy S21 Plus ekraanile sobiv Silver Protection foolium tuntud 3mk kaubamärgilt on toode, mis lisaks meie ekraani kaitsvatele omadustele eemaldab sellele kogunevad bakterid. Selles kasutatav antimikroobne kate tapab 99,9% teadaolevatest viirustest, bakteritest, seentest ja hallitusseentest. Foolium töötab kogu aeg, tänu millele kaitseb see meie ekraani igapäevasel kasutamisel sellele kogunevate bakterite eest.



Toote esiletõstmised: bränd
3 mk
seeria
Hõbedane kaitse
Toote tüüp
Viirusevastane kaitsekile
Ühilduvus
Samsung Galaxy S21 Plus





Miks tasub seda toodet osta? Paksus: ainult 0,17 mm Pinna kõvadus: 7H 3x suurendab ekraani vastupidavust Ümbrissõbralik – ühildub korpusega Kaitseb kriimustuste eest Pragunemiskindel Self-Heal™ tehnoloogia – iseparanev Komplekti sisu: 1 x SilverProtection foolium, mullivastane kaart ™, puhastuskomplekt



Lisainfo: Silver Protection 3mk fooliumi tohutu eelis on selle paindlikkus, mis võimaldab kaitsta ka ekraani ümarat osa. Tootja, soovides kile eluiga pikendada, otsustas kasutada isetaastuvat katet, mis paneb fooliumi kogu aeg tööle ning suudab kõrvaldada telefoni kasutamisel tekkinud väiksemad kahjustused või kriimud. Tänu Self-Heal™-ile saame nautida kile siledat pinda veelgi kauem ning paigaldamisel tekkinud mullid kaovad 72 tunni jooksul. LOE SEDA! * Pärast fooliumi paigaldamist on õhumullide või paigaldusjälgede võimalus. Tänu Self-Heal™ tehnoloogiale kaovad need 72 tunni jooksul.


3mk on Poola kaubamärk, mis toodab peamiselt karastatud klaase, hübriidklaase, ümbriseid ja kaitsekilesid. Kõik 3mk® tooted on valmistatud ülima hoolikusega, pakkudes meie seadmetele parimat, võimalik, et nähtamatut kaitset. Brändi iseloomustavad laialdased kogemused, mida on kinnitanud erinevad testid, sertifikaadid ja auhinnad.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.