WELCOME SUMMER
-35%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

3mk täisekraani viirusevastase filmi toote kirjeldus + põhijooned

Silver Protection 3mk 7H täisekraaniga viirusetõrjefilm Samsung Galaxy S22 Plus jaoks Sobib ideaalselt Samsung Galaxy S22+ Plus telefoni ekraaniga, tuntud 3mk kaubamärgi Silver Protection seeria film on toode, mis lisaks meie ekraani kaitsvatele omadustele eemaldab sellele kogunevad bakterid. Selles kasutatav antimikroobne kate tapab 99,9% teadaolevatest viirustest, bakteritest, seentest ja hallitusseentest. Film töötab kogu aeg, tänu millele kaitseb see meie ekraani bakterite eest, mis kogunevad sellele igapäevase kasutamise ajal.

Toote tipphetked: bränd
3mk
Seeria
Hõbedane kaitse
Toote tüüp
Viirusetõrje kaitsekile
Ühilduvuse
Samsung Galaxy S22+ Plus

Miks osta see toode? Paksus: ainult 0,17 mm Pinna kõvadus: 7H 3x suurendab ekraani vastupidavust Ümbrissõbralik - ühildub ümbristega Kaitseb kriimustuste eest Purunemiskindel Enesetervendamise™ tehnoloogia - iseparanev Komplekti sisu: 1 x SilverProtection kile, Mullivastane kaart™, CleaningSet

Lisainfo: Silver Protection 3mk kile suureks eeliseks on selle paindlikkus, tänu sellele võimalusele võimaldab see kaitsta ka ekraani ümarat osa. Tootja otsustas kile eluea pikendamiseks kasutada selles iseparanevat katet, mis paneb filmi kogu aeg tööle ja suudab kompenseerida telefoni kasutamisel tekkinud väiksemaid kahjustusi või kriimustusi. Tänu Self-Heal'ile™ saame kile siledat pinda nautida veelgi kauem ja paigaldamisel tekkinud mullid kaovad 72 tunni jooksul. LUGEMA! * Pärast kile paigaldamist on võimalik õhumullide või paigaldusjälgede tekkimise võimalus. Tänu kasutatavale Self-Heal™ tehnoloogiale kaovad need 72 tunni jooksul.

3MK on Poola kaubamärk, mis toodab peamiselt karastatud klaasi, hübriidklaasi, ümbriseid ja kaitsekilesid. Kõik 3mk® tooted on valmistatud äärmiselt hoolikalt, et pakkuda meie seadmetele parimat, võib-olla nähtamatut kaitset. Brändi iseloomustab väga suur kogemus, mida on kinnitanud erinevad testid, sertifikaadid ja auhinnad.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.