WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Videovalvekaamera PNI IP930W 1080P 2 MP koos IP P2P PTZ traadita ühendusega

33,80 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
5 päeva
SKU:
PNI-IP930W
EAN:
5949066514814
Viimane aktualiseerimine
Rohkem kui kuu aega tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Ühilduv rakendus
Kaamerale juurdepääsemiseks, jälgimiseks ja juhtimiseks Interneti kaudu Interneti kaudu mis tahes mobiilseadmest, millel on Android- või iOS-operatsioonisüsteem, on teie käsutuses tasuta rakendus YI IoT ja sama nimega Windowsiga arvuti / sülearvuti tarkvara, mille saab alla laadida tootelehelt.

Intelligentne liikumise jälgimine
IP930W kaameral on eriline ja ainulaadne funktsioon, nimelt intelligentne liikumise jälgimine. Mida see täpselt teeb? Kaamera pöörleb pärast objekti, inimest, kaadris liikuvat looma, järgides seda, kuni see väljub jälgitavast alast.  Loomulikult ei puudu nutitelefonis liikumise tuvastamisest hoiatamise funktsioon ja videote salvestamine ainult liikumise tuvastamiseks.

Kahesuunaline side
Tänu silmuse salvestusfunktsioonile salvestab kaamera pidevalt, kustutades vanimad salvestised ja salvestades uuemad ilma kasutaja sekkumiseta.

Full HD resolutsioon
Ip930W kaamera pildistab ja salvestab videoid maksimaalse eraldusvõimega Full HD 1920 x 1080 pikslit, mis tagab väga hea kvaliteediga pildi.

Registreerumine ringis
Tänu silmuse salvestusfunktsioonile salvestab kaamera pidevalt, kustutades vanimad salvestised ja salvestades uuemad ilma kasutaja sekkumiseta.

Vaata ka hämaras
IP PNI IP930W IP-kaamera on varustatud 2 infrapuna LED-iga, mis võimaldab teil öösel vaadata kuni 5 - 10 m kaugusel (kaugus varieerub sõltuvalt objektide, seinte, ümbritseva valguse jms värvist). Seda saab kasutada kodu, kontorite, tehaste, kaupluste, haiglate jms järelevalveks. Lihtne, mugav ja reaalajas.

PTZ pöörlemisvõimalus
Kaamera pakub kasutajale võimalust juhtida pöörlemist kaugjuhtimisega 355° nurga all horisontaalselt ja 155° vertikaalselt, et saada palju suurem ja peaaegu täielik vaade kaitstud ruumile. Teine kasulik funktsioon on digitaalse suumi funktsioon, mis võimaldab lisateabe saamiseks suumida.

Kohalik või kaugsalvestus
Ip930W kaamera on varustatud microSD-kaardi pesaga, mis võimaldab teil eraldi ostetud max 64 GB mälukaarti sisestades salvestada pilte, mida hiljem vaadata. Pilte saab salvestada ka arvutisse, Interneti kaudu, kuid see peab püsima kogu salvestuse vältel.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.