WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Videovalvekaamera PNI IP2MP 1080P varifokaalse IP 2,8 - 12 mm

50,70 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
5 päeva
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Viimane aktualiseerimine
Rohkem kui kuu aega tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Juurdepääsu- ja kontrollimeetodid
IP2MP PNI-kaamerat saab juhtida mobiilseadmetest rakenduse vMEyeCloud kaudu, mis ühildub Androidi ja iOS-iga, ning arvutist General CMS-tarkvara kaudu. CMS-i installifaili leiate paketis sisalduvalt CD-lt või saate selle alla laadida meie veebisaidilt, tootelehelt, jaotisest Allalaadimine.

Varifokaalsed läätsed
PNI IP2MP videokaamera on varustatud varifokaalsete objektiividega 2,8 - 12 mm, mis võimaldavad suumi ja fookust soovitud punktides seadistada.

P2P funktsioon ja täis-HD resolutsioon
IP PNI IP2MP kaamerale pääseb juurde otse P2P-ühenduse kaudu, ilma et oleks vaja marsruuterit konfigureerida. Kasutajanime ja parooli sisestamisega on teil lihtne juurdepääs kõigile ruumi funktsioonidele.

Vaata ka hämaras
IP PNI IP2MP IP-kaamera on varustatud 42 infrapuna LED-iga, mis võimaldab teil öösel vaadata kuni 50 m kaugusel. Seda saab kasutada kodu, kontorite, tehaste, kaupluste, haiglate jms järelevalveks. Lihtne, mugav ja reaalajas.

Kaugjuhtimispult
Saate oma kaamerat jälgida ja juhtida mis tahes Interneti-brauserist (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) või spetsiaalse tarkvaraga Windowsile, Androidile või iOS-ile, kõikjalt maailmast.

Kaugsalvestus arvutis või NVRis
Videokaamera tehtud pilte saate salvestada arvutisse, Interneti kaudu (eeldusel, et see on kogu salvestamise ajal sisse lülitatud) või NVR-is (eeldusel, et see on installinud vähemalt ühe kõvaketta, mis on seatud lugemis-kirjutamise režiimi).

Väljas ja sees
Toodet saate kasutada sise- ja välisruumide jälgimiseks. IP66 kaitseklass tagab ruumi siseosade isolatsiooni niiskuse ja tolmu eest.

Ühilduv söötur
Kui kasutate kaamerat eraldiseisvas režiimis, soovitame valvekaamerate ja DVR-i jaoks kasutada 12V 2 A ühilduvat sööturit või PNI Feeder 220V - 12V 5A mudelit (tootekood: PNI-ACCTVALIM).



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.