WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Video intercom komplekt IP PNI House 900 ja Yala elektromagnetilise hõbedaga

104,78 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
25 [2,4] tükki
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
5 päeva
SKU:
PNI-KIT900V2
EAN:
1094922161238
Viimane aktualiseerimine
Rohkem kui kuu aega tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Öine nägemine
IP-ga videointercom PNI House 900 on varustatud 6 infrapuna LED-iga, mis võimaldavad teil vaadata pilte öösel, selguse ja väga hea kvaliteediga külastajate / külalistega. Side sisemise uksekellaga on traadita.

Jälgimine ja pildistamine
PNI House 900-l on microSD-pesa, kuhu saab sisestada kuni 64 Gb kaardi (ei kuulu komplekti) , millele saate pilte automaatselt salvestada sõltuvalt konfiguratsioonist. Uksekella nuppu vajutades helisevad nii telefonis / nutitelefonis avatud sisemine uksekell kui ka spetsiaalne rakendus.

Kaitse vihma korral
PNI House 900 saab kasu IP66 kaitseklassist, mis muudab selle kõige karmimates tingimustes tolmule ja veele vastupidavaks. Töötemperatuur on liigitatud vahemikku -10 kuni +50°C

Valitav helin
Uksekella seadmel on 52 muusikalist tooni, mida saate seadistada spetsiaalse nupu vajutamisega, saate reguleerida ka helina helinat,See töötab avamaal kuni 100 m kaugusel ja väheneb sõltuvalt takistustest.  Toiteallikas on valmistatud 3 patareist / akust, mis on tüüpi AAA / R3. (ei ole lisatud)

Paigaldamise näide
PNI House 900 intercomil on võimalus kontrollida inimeste juurdepääsu ruumides või ruumide väljumisel Fail Safe või Fail Secure elektromagnetilise luku ja sellega ühendatava juurdepääsunupu abil.
Yale'i juurdepääsu / avamist saab lubada / tellida spetsiaalsest rakendusest, pärast kõnet intercomist, videorežiimist Ful ekraanil, vajutades klahvi (Ios) või Uks (Android).
 
Tõrkekindel töö, tavaliselt suletud

Selles konfiguratsioonis avaneb lukk elektrilisel impulsil (ja sulgub alles pärast ukse või värava avamist ja sulgemist) või käsitsi (mehaanilised komponendid tagavad avamise seestpoolt isegi elektrikatkestuste korral).

Avamine vasakul küljel

Kohaldatava SilverCloud YL500 elektromagnetilise yala saab paigaldada ustele, mille avaus on vasakul küljel sissepoole. Ukse soovitatav paksus on vahemikus 35 kuni 50 mm.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.