FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Victure WE1200 kaheribalise WiFi vahemiku laiendaja

9,59 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
61 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7371
EAN:
=VLOOKUP(A498,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Lihtne seadistamine: Meie WiFi-võrgu laiendaja pakub teile lihtsat ja kiiret seadistamist, lisarakendust pole vaja. Lihtsalt ühendage wifi repiiter veebisaidi kaudu ruuteriga. Kui teil on WPS-toega ruuter, saate WPS-nuppu vajutades laiendada oma traadita leviala ilma täiendavate sammudeta.
Kaheribaline stabiilne signaal: kaheribaline tehnoloogia võimaldab teil parima jõudluse saavutamiseks automaatselt valida kvaliteetseid sagedusribasid. See pakub kiirust kuni 300Mbps 2.4 GHz sagedusalas ja kuni 867Mbps 5GHz sagedusalas. Kokku on saadaval 1167 Mbps, minimeerides andmeedastuskadusid.
Suur kiirus: Varustatud kahe välise antenniga, andmeedastuskiirus on kuni 1200 Mbps. See suurendab teie WiFi leviala ja pakub tugevat ja usaldusväärset WiFi-signaali, nii et saate töötamise ajal vältida viivitust ja puhverdamist ning nautida katkematult HD-voogesitust, mängimist, sirvimist, ringhäälingut ja helistamist.
Etherneti port ja AP-režiim: WiFi-võrgu laiendaja võib toimida sisend- või väljundseadmena, kahesuunalise traadiga ühendusena. See mitte ainult ei võimenda teie signaali, vaid on ka suurepärane traadita pöörduspunkt. Olemasoleva WiFi-leviala suurendamisel saate Etherneti portide kaudu oma WiFi-võrku ühendada ka mis tahes juhtmega seadme, näiteks nutiteleri, multimeediumimängija, mängukonsooli või arvuti.
Universaalne ühilduvus: võrgulaiendaja kahekordistub traadita sillana iPhone'i, iPadi, Android-seadmete, Smart TV, meediapleieri, mängukonsooli või arvuti ühendamiseks. See ulatuslik ühilduvus tagab, et see töötab enamiku seadmetega, nii et kasutajad saavad oma võrguühendustest maksimumi võtta.
Täiustage oma Interneti-kogemust selle hõlpsasti seadistatava kaheribalise kiire WiFi-võrgu laiendajaga. Etherneti port ja AP-režiim pakuvad teile täiendavat ühenduvust ja paindlikkust, samas kui universaalne ühilduvus hoiab kõik teie seadmed võrguga ühendatud. Stabiilne ja usaldusväärne signaal, kiire andmeedastus ja lihtne seadistamine tagavad suurepärase kogemuse kõigile kasutajatele.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.