FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Vibratsioonitreeneri multifunktsionaalne treeningpink kaugjuhtimispuldiga

50,62 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
444 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
5 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Vibratsioonitreeneri treeningpink, kui soovite midagi oma tervise heaks ära teha
Selle uue meetodi abil saate oma keha tõhusalt kujundada. Tänu vibratsioonile võib vibratsioonitreeneri treeningpingi efektiivsus olla mitu korda suurem kui traditsioonilistel treeningvormidel ning see lõdvestab lihaseid pärast kurnavat tööd, sportimist või rasket füüsilist pingutust, nii et teie keha saab kergemini taastuda ja tunnete end taas puhanuna.

Vibratsioonitreeneri pingi kasutamine parandab tasakaalu ja koordinatsiooni, stimuleerib vereringet ja seedimist ning hoiab ja tugevdab ka sügaval asuvaid lihaseid, milleni on teiste treeningvormidega raske jõuda. Saate oma keha treenida ja vormida palju vähema treeninguga, vähem aega ja vähem pingutamist kui traditsioonilised treeningvormid. Vibratsioonitreening on õrn, lõõgastab meeldivalt keha, nii et saate seda kasutada raskema treeningu jahutamiseks.

Kuna see suurendab vereringet, võib see oluliselt parandada teie üldist heaolu juba mõne seansi järel. Tunnete end puhanuna, vormis ja aktiivsemana. See aitab võidelda üldise väsimuse ja stressiga, suurendab teie energiat ja meeldiv kipitus mõjutab kogu teie päeva. Suurenenud vereringega suureneb keha hapnikuvarustus, rakkudesse ja kudedesse jõuab rohkem toitaineid.
Lihaste kontraktsioonide ja töö refleksiivne, väga kiire järjestus suurendab lihaste paindlikkust ja vastupidavust. See takistab lihasnõrkuse teket, kuid ei koorma südant ja liigeseid nii palju kui traditsiooniline treening. Lihased jäävad pingule ja nooruslikuks, saate spordis ja tööl paremini hakkama või saate pärast seda paremini hakkama isegi raskest füüsilisest asendist. Tugevad lihased hoiavad skeletisüsteemi tugevana, seega aitavad need ka probleeme ennetada.

Vereringe liigestes suureneb, sünoviaalvedeliku tootmine suureneb, mis aitab vältida liigeste kulumist ja lupjumist ning vältida neist tulenevaid valusid.
Tänu oma vereringet parandavale toimele stimuleerib ja seadustab see ainevahetust, aitab põletada rasva ja seega vähendada kaalu ning võib olla efektiivne ka tselluliidi vastu, kuna tänu oma kasulikule mõjule sidekudedele muutub nahk tugevaks ja elastseks, keha säilitab oma nooruse, nii et nähtavad vananemisprotsessid võivad samuti edasi lükkuda.
Vibratsioonitrenažööri pinki tuleks kasutada kõverdatud jalgadega või poosis, mis käivitab vibreerimisel keha tasakaaluhoidmise refleksid. Vibratsioon vallandab teie kehas lühikese aja jooksul palju lihaste kokkutõmbeid, nii et saate saavutada mitu korda traditsioonilise treeningu mõju vaid mõneminutilise harjutamisega päevas. 
Seetõttu võib meditsiinilise nõusoleku korral selle kasutamist soovitada isegi vanematele inimestele. Optimaalse efekti saavutamiseks on soovitatav toodet kasutada vähemalt 3-4 korda nädalas mitu minutit.
Treeningpingil on kaugjuhtimispult, mis võimaldab teil vibratsiooni intensiivsust hõlpsalt reguleerida 20 etapis, nii et saate iga kord rakendada kõige sobivamat treeningvormi vastavalt oma vajadustele. Põhijooned:- Stimuleerib lihaseid vibratsiooniga- Parandab vereringet, stimuleerib ainevahetust- Tugevdab, pinguldab ja hoiab lihaseid noorena- Ei koorma südant ja liigeseid- Tugevdab õrnalt, ei väsi- Leevendab stressi, vähendab väsimust- Parandab tasakaalu- ja koordinatsioonitunnetust- Aitab lagundada rasva ja seega vähendada kaalu- Võitleb tselluliidiga, stimuleerides vereringet- Hoiab noorusliku ja värskena keha- 20 reguleeritavat käiku- Maksimaalne kandevõime: 120 kg
Pakendi sisu:- 1 x vibratsioonitrenažöör- 1 x kaugjuhtimispult- 1 x toiteallikas
Värv: valge, punane

Seade ei sisalda kummikiude!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.