FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
8 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Välisvärv Noua

0,75 € /liiter hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
30 [2,4] liitrit
Kogus saadaval
1000 [2,4] liitrit
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
15 päeva
SKU:
C1525613
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

See on pestav värv fassaadidele, millel on järgmised omadused: pestavus hea vastupidavus füüsikalistele, keemilistele ja ilmastikutingimustele, hea kulumiskindlus, hea peitmisvõime, kiire kuivamine, veeauru läbilaskvus, hea nakkuvus aluspinnaga, uni¬formne kile edasi, matt, mis täidab väga hästi poorid.

Kasutusalad: kasutatakse kulumiskindlate fassaadide ja sisepindade viimistlemiseks (nt hooned). Soovitatav on kasutada kõiki seinapindu, tavalisi, telliseid, krohve, kipsplaate jne. Seda saab järjekindlalt rakendada vana müüritise peale. Ei ole soovitatav uti¬lizarea värvipood Pistikupesad ja muud fassaadi osad, mis puutuvad kokku põrandaga, on tagatud alles pärast sobivat tihendamist.

Pinna ettevalmistamise alus: Uut värvi saab kanda tasandatud, puhtale, kuivale ja kandvale pinnale (ilma nakkumist takistavate aineteta: rasv, bituumen, tolm jne).

Kasutusjuhend: Enne kasutamist tuleb ämbri sisu hoolikalt segada. Ärge segage teiste värvidega. Sõltumata nende tüübist tuleb pinnad kruntida Primer akrüülvärvidega Expert. Pärast praimeri pealekandmist soovitatakse nende kuivamisaega 4 kuni 6 tundi. Uus välisvärv kantakse pintsli, rulliga või pihustatakse kahes õhukihis vähem. Sööda ja sadestumise vältimiseks kantakse iga värvikiht ühe sammuga (ilma katkestusteta). Vajadusel võib vedelama konsistentsi saamiseks lisada kuni 10% vett, seejärel homogeniseerida. Kihtide pealekandmise vahel on 2 tundi pausi (temperatuuril 20 ° C ja suhtelise õhuniiskuse juures 60%).

Valik: Uus välisvärv võib katta 10 kuni 12 m2 / L kihina, sõltuvalt toe tüübist ja kvaliteedist. Pakend: plastikust ämber. Säilitamine: Jahedas, kuivas, temparatuuris vahemikus 5 °C kuni 30 ° C originaalpakendis, avamata. Va¬labiliteerima 24 kuu jooksul alates valmistamise kuupäevast pakendamise ja depozitare'i tingimustele. Vaadake valmistamiskuupäeva ja pakendile märgitud partiisid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.