FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
1 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Uued ja haruldased pikad bambusjuurepulgad 95-110cm(37.4"-43.3")Sobivad mitmekordseks kasutamiseks

alates 8,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 25,00 €

Läbi rääkima
12,00 € 1 kuni 10 [2,4] tükki
10,00 € 20 kuni 40 [2,4] tükki
8,00 € 80 kuni 160 [2,4] tükki

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
500 [2,4] tükki
Riik
Hiina
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
30 päeva
SKU:
BS95-110
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Meil on hea meel tutvustada ainulaadset pikkade bambusest juurepulkade pakkumist, mis sobib suurepäraselt mitmesuguseks loominguliseks ja funktsionaalseks kasutamiseks. Need haruldased pulgad, mille pikkus on vahemikus 95 kuni 110 cm (umbes 37,4 tolli kuni 43,3 tolli), on valmistatud looduslikest kuldsetest bambusejuurtest, mis on neli aastat vanad. Iga kepp on erineva kujuga, pakkudes individuaalset iseloomu ja võlu.
Kõige tähtsam on see, et ostes ja müües ükskõik millist minu toodet, saate hõlpsasti moodustada oma ettevõtte orgaanilise tsükli ja luua pikaajalise, stabiilse ja kasvava rahavoo, muutes vähemalt lõpptoote väärtuse 5-10 korda suuremaks.
Peamised omadused:
Materjal: Valmistatud looduslikest kuldsetest bambusejuurtest, laagerdunud optimaalse tugevuse ja vastupidavuse tagamiseks.
Mõõdud: Pikkused varieeruvad vahemikus 95 kuni 110 cm (37,4" kuni 43,3"), läbimõõduga vahemikus 1,0 kuni 1,6 cm (0,4" kuni 0,64").
Erinevate pikkuste tõttu on hinnad erinevad. Antud hind on lühim suurus 1 meeter. Kui teil on vaja osta erinevaid pikkusi, võtke minuga ühendust.
Unikaalne kuju: Igal pulgal on ainulaadne kuju, mis lisab selle eripära. Vaatamata nende individuaalsusele säilitavad nad sarnased pikkused ja läbimõõdud.
Töötlemine ja viimistlus: Pulgad läbivad ahvatleva välimuse saamiseks süütekuumutustöötluse, on käsitsi sirgendatud ja vahatatud, et näidata nende tipptasemel kvaliteeti.
Värv: Saadaval pruuni ja kollase segatoonides.
Mitmekülgsus: Ideaalne lauanõude käepidemete, Charlie Chaplini keppide, jalutus- ja matkakeppide, hobusepiitsade, nugade ja rahakoti käepidemete, pliiatsite valmistamise, torude valmistamise, mustkunstniku võlukeppide, isetegemise projektide, käsitöönduse, kunstidisaini, mööblikäepidemete asendamise ja muu valmistamiseks.
Vastupidavus ja ladustamine: Neid bambusest juurepulki saab säilitada aastaid ilma kvaliteeti kaotamata, muutes need suurepäraseks investeeringuks.
Rakendused:
Need bambusest juurepulgad on mitmekülgsed ja neid saab kasutada paljudes valdkondades. Kas kunstiliste kujunduste, funktsionaalse loomingu või kollektsiooniobjektidena nende harulduse ja töömahuka kogumisprotsessi tõttu teenivad nad mitmesuguseid eesmärke.
Tellimuse ja saatmise üksikasjad:
Töötlemisaeg: 4-5 päeva.
Saatmisviis: Umbes 2-4 nädalat või rohkem Hiina posti õhuposti kaudu, koos jälgimisnumbriga, kui suur tellimus toimetatakse kohale mere- / rongitranspordiga, hinnangulise tarneajaga 5-8 nädalat.
Veose arvutamisel lähtutakse kaalust ja mahust posti- ja õhutranspordi teel. Kui see ületab 20 kilogrammi, saadetakse see meritsi või raudteel. See on jälgimisnumbriga uksest ukseni teenus, mida on mugav igal ajal veebis jälgida. Kohandatud taotlused on teretulnud.
Täname, et valisite meie ainulaadsed bambusest juurepulgad. Ootame teie tellimuse täitmist ja teie loominguliste ettevõtmiste toetamist.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.