FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
13 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

32,72 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Klarstein
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Creamberryfrozen jogurtijäätise valmistamise masina pudel jahedam 1,5l
Ülikiire 4-in-1 masin: jäätise, külmutatud jogurti ja piimakokteilide valmistamiseks või joogipudelite jahutamiseks.
Suur termokonteiner mahutavusega 1,5l jäätise tootmiseks suurtes kogustes vaid 20 minutiga.
Lihtne kasutada 2 nupu ja programmeeritava unetaimeriga.
Alates tänasest ei oota enam maitsvat jäätist! Sõltumata aastaajast saate Klarsteini koorega koheselt luua valitud koostisosadest puuviljajäätist, Itaalia jäätist, sorbette või külmutatud jogurtit, pannes laste ja teiste gurmaanide silmad rõõmust särama.
"Kodune jäätiselooming maitsvatest koostisosadest 20 minutiga"
Creamberry on turbojäätisemasin, mis külmutab valitud koostisosad 1,5l topeltisolatsiooniga termoanumas vaid 20 minutiga ja võlub maitsva kreemja jäätise. See tagab suurepärase värskenduse kuumadel päevadel ja lõbusalt ning laste sünnipäevadel - lisaks võite olla kindel, mida meie lähedased söövad. Samuti võimaldab see valmistada jäämassi, võttes arvesse selliseid piiranguid nagu laktoositalumatus või allergiad.
"Nautige erinevaid maitseid"
Lisaks jäätise valmistamisele suudab Klarstein Creamberry masin luua silma mädanikusse maitsvaid piimakokteile. Võite teha ka selliseid hõrgutisi nagu sorbett või külmutatud jogurt. Seda kõike teeb jäätisemasin, mis kasutab vähem kui 10 W tunnis.
"Jäätunne vaid mõne sammuga"
Jäätisemasina töö on väga lihtne ja seda tehakse intuitiivselt kaanel olevate nuppude juhtimisega. Siin saate määrata seadme tööaja digitaalse ekraani kaudu. Seadme töötamise ajal loeb kell järelejäänud aega. Kaanekomponentide klapi kaudu satuvad nad kergesti konteinerisse, kus segisti neid vaevaliselt segab. Kui osa sisust külmub, kaitseb automaatse seiskamise funktsioon mootorit kiilutud segisti kahjustuste eest. Külma jäätisekonteineri hõlpsamaks käsitsemiseks on sellel plastikust rõngakujuline käepide, mis muudab konteineri jäätisemasinast eemaldamise lihtsaks, muretsemata sõrmede külmumise pärast.
Pange tähele, et jäätisemasina mahuti tuleb jahutada külmkapis vähemalt 8 tundi enne kreemja jäämassi tootmist. Seetõttu soovitame seda hoida sügavkülmas, et Creamberry saaks alati kasutusvalmis olla.

Toode on pärast tagastamist - sellel on plastikust, kuid see on siiski täielikult töökorras.

Põhiteave:4-in-1 jäätisemasin: jäätise, külmutatud jogurti ja piimakokteilide valmistamiseks või joogipudelite jahutamiseksturboseadmed: värske kreemjas jäätis vaid 20 minutiga1,5-liitrine termokonteineräärmiselt ökonoomne energiakulu: vähem kui 10W tunnisFunktsioonid:lihtne töö kahe nupu ja digitaalse ekraaniga reguleeritav taimer 20- 40 min.kuva järelejäänud ajast masina täiteklapi kaanel mugav käepide rõngas jäämassikonteinerite hõlpsaks käsitsemiseksstabiilne, libisemiskindel kummist jaladhõivatud ala kasutusjuhendi kasutusjuhend koos esipaneeli sisse-/väljalülitigatoidetoide: 220-240V~/50-60HzTarnevahemik:1 x alusalus1 x termokonteiner1 x kaas ajamiga1 x segisti käsiraamatud saksa, inglise, itaalia, prantsuse, hispaania keelesMõõtmed:mõõtmed (seade): 19 x 23,5 x 19 cm (laius x kõrgus x sügavus)mõõtmed (termokonteiner): 15 x 18 cm (kõrgus x Ø)kaal: (seade): umbes 2,8 kg



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.