FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Ainulaadsed kaabitsakomplektid (A + B) Bowyersile, bambusest kärbseseente valmistajatele, käsitöölistele ja puuseppadele.

alates 20,00 € /komplekt hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 80,00 €

Läbi rääkima
45,00 € 1 kuni 5 [2,4] komplekti
35,00 € 10 kuni 20 [2,4] komplekti
30,00 € 40 kuni 80 [2,4] komplekti
20,00 € 200 kuni 400 [2,4] komplekti

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
3 [2,4] komplekti
Kogus saadaval
200 [2,4] komplekti
Riik
Hiina
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
30 päeva
SKU:
SA/B2021
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Tutvustame meie spetsiaalselt loodud kaabitsakomplekte, mis sobivad suurepäraselt vibu valmistamise, bambusest kärbseseente meisterdamise ja puidutöötlemise professionaalidele. Need komplektid on valmistatud valitud kõrge süsinikusisaldusega terasest (SK2), mis on tuntud oma erakordse kõvaduse (üle 55 kraadi) poolest.
Kõige tähtsam on see, et ostes ja müües ükskõik millist minu toodet, saate hõlpsasti moodustada oma ettevõtte orgaanilise tsükli ja luua pikaajalise, stabiilse ja kasvava rahavoo, muutes vähemalt lõpptoote väärtuse 5-10 korda suuremaks.
Komplekti omadused:
Terad on äärmiselt kõvad, tagades pikaealisuse ja efektiivsuse ka pärast pikaajalist kasutamist. Neid saab vajadusel hooldada tasapinnalise lihvimise või terasviiliga.
Kasutamine: Ideaalne sarvede vöörisüdamike, sarveribade või bambusest lendvarda otste soonimiseks või karestamiseks. See protsess suurendab kontaktpinda, suurendades sidumistugevust - see on oluline nii lamedate kui ka nõgusate-kumerate sidumismeetodite jaoks.
Kaabitsakomplekti tüübid:
Tüüp A (3 tükki / komplekt): Sisaldab joonlauda ja kaabitsat, kaarkaabitsat ja kaarsaekaabitsat. Paksus on 2.5mm, kogulaiusega 10.0cm ja kaare laiusega 7.0cm. Kaasas 2 komplekti kruvisid, mida on lihtne puidust käepideme külge kinnitada.
Tüüp B (3 osa/komplekt): Sisaldab kaarkaabitsat, kaarsaekaabitsat (kaare laius: 7,0cm) ja lamedat kaabitsat. Lame kaabits on spetsiaalselt ette nähtud traditsiooniliste vöörisüdamike või servade muutmiseks. Sarnaselt A-tüübile on ka selle komplekti paksus 2.5 mm ja kogupikkus 10.0 cm, koos 2 komplekti kruvidega puidust käepidemete kinnitamiseks.
Tellimise valikud:
Valige 2 komplekti Tüüp A või Type B või kombinatsioon A + B. Pärast ostmist saatke palun sõnum, et täpsustada oma eelistust.
Need kaabitsakomplektid pole mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka ainulaadsed esemed käsitöömaailmas. Olenemata sellest, kas olete kogenud professionaal või entusiastlik isetegeja, täiustavad need tööriistad kindlasti teie tööd.
Töötlemine ja saatmine: Töötlemisaeg on 4-5 päeva. Saatmine võtab Hiina Posti õhuposti kaudu aega 2-4 nädalat või rohkem, saadaval on suured tellimused mere- või raudteevedu, uksest ukseni teenusega kulub 5-8 nädalat. Veose arvutamisel lähtutakse kaalust ja mahust posti- ja õhutranspordi teel. Kui see ületab 20 kilogrammi, saadetakse see meritsi või raudteel. See on jälgimisnumbriga uksest ukseni teenus, mida on mugav igal ajal veebis jälgida. Kohandatud taotlused on teretulnud.
Erinõuded: Konkreetsete taotluste või nõuete korral võtke meiega julgelt ühendust.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.