FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
17 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Ülevoolumasin veskiga Aromatica X 1,2 l

115,35 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Klarstein - AEG
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Aromatica X kohvimasina klaasiveski aroom+ roostevaba terasMmm, värskelt pruulitud kohv! Klarstein Aromatica X kohvimasinaga , millel on roostevabast terasest viimistlusega integreeritud veski – igaüks saab aromaatset kohvi valmistada lihtsal ja individuaalsel viisil.

Kaup pärast tagastamist - on purunenud veepaagi käepidemed - see on täielikult töökorras.
Hind: 1,069,99 zł

Kohvi uus versioon - Klarstein Aromatica X kohvimasin jahvatas korraga kuni 180 g ube, pakkudes jahvatatud kohvi täieliku aroomiga. 3 jahvatusastet, väga peenest jämedani, võimaldab teil jahvatatud kohvi konsistentsi oma soovidele sobitada. Mida peenem on see jahvatatud, seda tugevam ja aromaatsem on kohv pärast keetmist. Kohvi joomise naudingu süvendamiseks saab aroomi intensiivsust ühe pruulimisprotsessi ajal (kuni 12 tassi) optimeerida, kasutades aroomi + funktsiooni: topelt pruulimisaeg maksimaalse aroomi saavutamiseks. Tänu integreeritud taimerile saab Klarstein Aromatica X kohvimasin sisse lülitada täpselt programmeeritud ajal - nii et hommikul ärkate värskelt pruulitud kohvi lõhna peale ja töölt naastes võimaldab aromaatne kohv teil end tugevdada.

Loomulikult töötab kohvimasin ka jahvatatud kohvi baasil. Kõik seaded on hõlpsasti loetaval LED-ekraaniga juhtpaneelil. Lihtsa ja futuristliku disainiga kompaktsel kohvimasinal on aga veel eeliseid, mis optimeerivad kohvi nautimist: pliit hoiab klaaskannu 40 minutit soojas, nii et saate seda aromaatset jooki kauem nautida. Kuldse kattega kaetud eemaldatav fikseeritud filter ei muuda kohvi maitset, muutes selle veelgi rafineeritumaks. Eemaldatav käepide muudab puhastamise lihtsaks ja kõrvaldab tilkumise probleemi. Aktiivsöefilter veepaagis parandab vee kvaliteeti ja kaitseb katlakivi eest. Selgelt nähtav skaala muudab paagi vajaliku koguse veega täitmise lihtsaks. Lõpuks tasub pöörata tähelepanu veskile, mis - võrreldes teiste selle tooteklassi seadmetega - töötab äärmiselt vaikselt ja koos diskreetse pruulimisprotsessiga muudab kohvi valmistamise meeldivaks ja lõõgastavaks kogemuseks.

Lõpuks on aeg maitsvaks kohviks, mis on valmistatud värskelt jahvatatud ubadest ja millel on individuaalne tugevusaste - kohvimasin Klarstein Aromatica X paneb kohvisõprade südamed kiiremini lööma.

Põhiteave:Täielik aroom: Integreeritud veskiga kohvimasin värskelt jahvatatud kohvi valmistamiseks24-tunnine taimer: Kohvi keetmine minutini - värskelt pruulitud kohv, kui ärkate ja tulete tööltIndividuaalne rõõm: 3 jahvatusetappi ja aroom+ funktsioon kahekordse kohvi valmistamise ajaga (soovi korral)Lihtne puhastamine: Filtreerige eemaldatavas käepidemes, et seda oleks lihtne tühjendada ilma tilkumataFiltrid, mille vahel valida:      Võimalus kasutada paberfiltreid või kaasasolevat kullaga kaetud püsifiltritSuurepärane veekvaliteet: aktiivsöefilter tagab puhta vee ja kaitseb lubjakivi kogunemise eestAtraktiivne disain: Roostevabast terasest korpus klanitud, futuristlikus stiilis

Atribuudid:

veetaseme skaala nähtava jaotusega tasside arvuks (astmeline hinne)
Lihtne kasutamine hõlpsasti loetavate nuppude ja sinise taustvalgustusega ekraaniga
tasside arvu (2, 4, 6, 8, 10 ja 12) reguleerimine jahvatatud kohvi koguse valimiseks (ainult jahvatusrežiimis)
veski 180 g kohviubadele
Kullaga kaetud filter: maitseneutraalne püsifilter maitseelamuse optimeerimiseks
integreeritud aktiivsöefilter veepaagis vee pehmendamiseks
võib kasutada koos eelnevalt jahvatatud kohviga
Kuumuse säilitamise funktsioon kuni 40 minutit pärast pruulimisprotsessi lõppu
kaitse tilkumise eest pärast kohvikannu eemaldamist
eemaldatav veepaak
toide: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Kohaletoimetamise ulatus:
1 x kohvimasin
1 x klaaskann
Avaldus

Mõõdud:Mõõdud: ca 22 x 42 x 27,5 cm (WxHxD)Võrgukaabli pikkus: ca 100 cmKaal: ca 6 kg

Karbil võivad olla ladustamisjäljed. Kontrollime iga toodet enne saatmist.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.