FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Trükitud kaelapaelad töötajate ID-de, konverentsimärkide kandmiseks ...

176,00 € /pakend hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Sloveenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
10 päeva
SKU:
1417
EAN:
1417
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Kas otsite ideaalset lahendust töötaja ID-de, konverentsimärkide või võtmete kandmiseks? Kas vajate turunduseesmärkidel kaubamärgiga kaelapaelu ja kas vajate neid võimalikult kiiresti?

Teeme koostööd väga tundliku Euroopa kaelapaela tootjaga ja aitame teid välja. Hinnapakkumise saamiseks saatke meile oma vajalik kogus ja muud spetsifikatsioonid.

Kaelapaelad on rihmad, mida kantakse kaelas võtmete, märkide, isikutuvastuse ID-kaartide, mobiiltelefonide või muude väikeste esemete kandmiseks. Neid kasutatakse sageli ka ID-kaartide kuvamiseks ettevõtetes, haiglates, konventsioonidel, messidel, kontsertidel ja muudes rakendustes, kus turvalisus on nõutav.

Reklaampaelad on tavaliselt trükitud reklaamsisu, ettevõtte logode, ürituste nimedega jne. Meie kaelapaelad on tavaliselt valmistatud kenasti kantavast polüestermaterjalist laiusega 10, 16, 20 või 25 mm ja kogupikkusega 90 cm, mis tähendab kaela ümber kandmisel 35–40 cm.

Trükitehnoloogia, mida kasutame kõige rohkem kaelapaeltele trükkimisel, on täisvärvitrüki tüüp nimega "Värv-sublimatsioon". Kui Dye-sublimated paelad sisaldavad väikese tekstiga logosid, on kõige populaarsem triibu laius 20 mm. Kitsamad kaelapaelad on parem valik, kui vajate värvilist tausta ja teksti või pakse logosid. Trükitriibud on valged ja neid on saadaval kahes variatsioonis – sile polüester (mõnikord nimetatakse seda ka satiiniks) ja soonikkoes. Kuna prindi teravus on siledal materjalil parem, soovitame seda.

Kunstiteos võib olla täisvärviline (CMYK) ja see võib sisaldada ka gradiente. Kaelapaela sisemisele/välimisele küljele võime trükkida erinevaid kunstiteoseid – kuid on üks piirang. Kuna kaelapaela materjal on natuke elastne, ei saa me sünkroniseerida mõlema kunstiteose sisu (näiteks ei saa me trükkida sisemist ja välimist logo samas asendis). Arvestame sellega kunstiteose tõestuse koostamisel ja meie kliendid saavad enne tootmist pdf-faili koos kogu kaelapaela eelvaatega.

Kaelapaelad võivad sisaldada erinevaid klambreid ja manuseid. Kõige populaarsemad klambrid on Swivel Hooks, kuid need on saadaval ka Split Rings, rihmaga Badge Reel, mobiiltelefoni string ja pandla, turva- või purunev pandla, ovaalsed konksud (homaari küünis), pudeliavajad jne. Sageli toodame kaelapaelu mitme klambriga – näiteks pöörleva konksu ja poolitatud rõngaste kombinatsioon või pöörlev konks ja mobiiltelefoni nöör.

Kaelapaeladel võib olla sisseehitatud turvaelement, mida tuntakse kui "purunevat" pandlat. See kinnitus on õmmeldud kaelapaela keskele ja see vabaneb tõmbamisel või surve avaldamisel. See hoiab ära lämbumise või rippumise. Lahkumisfunktsiooniga kaelapaelu kasutatakse kõige sagedamini koolides, haiglates, lastehoiuasutustes ja tootmisrajatistes, kuid soovitame selle funktsiooni lisada ka siis, kui seda kasutatakse muudel eesmärkidel.

Kaelapaela tootmisprotsess on järgmine: Esiteks valmistame ette kunstiteose tõestuse koos kogu kaelapaela eelvaatega. Pärast kinnitamist trükime paelad mõlemale poole valget polüestertriipu mitmevärvilise värvi sublimatsioontrükitehnoloogiaga. Seejärel lõikasime kaelapaelad standardpikkuseks (tavaliselt 90 cm) ja lõpuks lisame soovitud karabiinikonksu või muu kinnituse. Minimaalne kogus on 50 tk. Kaelapaelad on vaikimisi pakitud kimpudena 50 tk., kuid pakume ka ühekordset pakkimist läbipaistvatesse kottidesse. Tavaline tootmisaeg on umbes nädal, kuid mõnikord saame aidata ka siis, kui tellimus on kiireloomuline ja tähtaeg lühem.

Miks valida meid?

- Tagame paelte kiire ja kvaliteetse tootmise
- Hoolitseme selle eest, et värvitoonid oleksid õiged
- Paneme suurt rõhku kvaliteetsele tööle ja klientide rahulolule
- Kaelarihmade tegemiseks on vaja ainult teie logo ja eelvaate juhiseid. Kõik muu teeme meie.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.