FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

TOITEALLIKAS KATKEMATU TOITEALLIKAS UPS 1000VA 700W SINE

99,40 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
2 [2,4] tükki
Kogus saadaval
200 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

KATKEMATU TOITEALLIKAS (UPS) PUHAS SIINUS
MIKROSIIN 1000 KASUTATUD TRAKTOR
1000VA 700W 2*7Ah
LCD

OMADUSED
Katkematu toiteallikas (UPS) on seade, mis annab katkematut toidet teistele elektroonikaseadmetele isegi elektrikatkestuse korral. Kui pistikupesas on elekter, laeb UPS sisseehitatud akut ja toimib ülepingekaitsena ning tänapäevaste UPSi seadmete puhul tagab see õige toitepinge ka suurte ja pikaajaliste pingekõikumiste korral võrgus.

Vahelduvvoolu pistikupesa elektrikatkestuse korral toidab UPS automaatselt sellega ühendatud seadmeid. See võimaldab teil seadme turvaliselt välja lülitada ja oma töö tulemused salvestada. Äkiline elektrikatkestus võib põhjustada oluliste andmete kadumist, samuti elektroonikaseadmete kahjustamist.
Tänu Volt Polska UPSile on see probleem lahendatud. Pakutaval toiteallikal on kaks sisseehitatud akut koguvõimsusega 14Ah 12V juures ja kaks pistikupesa pingega 230V, mis võimaldavad säilitada kahe seadme tööd samal ajal. USB-pesa, mis võimaldab teil UPSi arvutiga ühendada, tänu sellele lahendusele saab kasutaja konfigureerida toiteallika seaded oma vajadustele ja RJ45 port kaitseb võrguseadmeid tõusude eest, see kontseptsioon loodi igakülgseks kaitseks Etherneti struktuuride elementide kahjustuste eest.
LCD-ekraan teavitab selgelt toiteallika töörežiimist.
Lisaks saate UPS-iga komplektis tarkvara, mis võimaldab teil jälgida selle toimimist - selle seadme puhul on hoolitsetud iga detaili eest, et seda kõige paremini kohandada kasutajate vajadustele.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.