WELCOME SUMMER
-35%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Parima kvaliteediga 100% looduslikud tooted Toiduklassi ekspordihind magus värske

2,10 € /kilogramm hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] kilogrammi
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Läti
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
7 päeva
EAN:
4549292009064
Viimane aktualiseerimine
4 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Värsked pirnid on veetlevad puuviljad, mis on tuntud oma magusa, mahlase liha ja erilise maitse poolest. Pirnid on pärit Euroopast ja Aasiast, kuid neid kasvatatakse nüüd paljudes parasvöötme piirkondades üle maailma. Neid on erineva kuju, suuruse ja värviga, sealhulgas roheline, kollane, punane ja pruun, sõltuvalt sordist.

Küpsete pirnide valimisel on oluline õrnalt vajutada varre lähedale, et kontrollida kerget pehmust, mis näitab küpsust. Naha värvus võib pirni valmimisel veidi muutuda, kuid üldiselt peaks see olema sile ja ilma suuremate plekkide või verevalumiteta. Mõned pirnide sordid, nagu Bartletti pirnid, muutuvad küpsemise ajal rohelisest kollaseks, samas kui teised, nagu Anjou või Bosc pirnid, säilitavad oma värvi.

Värske pirni nautimiseks võite seda lihtsalt külma vee all loputada, et eemaldada mustus või jäägid. Pirnid võib süüa nahaga või koorida, sõltuvalt isiklikest eelistustest. Küpsete pirnide liha on pehme ja mahlane, magusa maitsega, mis võib sordist sõltuvalt veidi erineda.

Värskeid pirne saab nautida iseseisvalt värskendava suupistena või lisada puuviljasalatitele, juustuplaatidele või magustoitudele maitsvalt magusa puudutuse saamiseks. Neid saab küpsetada ka mitmel viisil, sealhulgas salaküttimisel, küpsetamisel, grillimisel või hautamisel, et luua erinevaid maitsvaid roogasid.

Lisaks veetlevale maitsele on pirnid toitev valik, mis sisaldab rohkesti kiudaineid, vitamiine ja antioksüdante. Värskete pirnide lisamine tasakaalustatud toitumise osana võib aidata kaasa seedetrakti tervisele, südame tervisele ja üldisele heaolule.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.