FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
14 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

TiNifogo tiigri mutrivõti 48 in 1 mutrivõtme tööriistad

2,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1652 [2,4] tükki
Kogus saadaval
1652 [2,4] tükki
Riik
Itaalia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
3 päeva
Viimane aktualiseerimine
2 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

▲【Ainulaadselt kujundatud】Multifunktsionaalne võti spetsiaalselt tööriist, mis ühendab 48 tööriista üheks ja muudab iga remondi lihtsaks ja kiireks. Lihtsalt klõpsates koheselt läbi erinevate suuruste, on need tööriistaks, mida vajate selle töö jaoks.
▲【Lihtne kaasaskantavus】 Te ei vaja mitut pistikupesa mutrivõtit ega suuri tööriistakomplekte, vaid õige sobivuse leidmiseks pöörlevat pead. Ainulaadne hammaste revolutsiooniline tööriistadisain võimaldab teil teha nii standard- kui ka meetrilisi suurusi - lihtsalt pöörake kogu asi ümber ja teil on rohkem suurusi.
▲【Kiire】Erinevalt teistest mutrivõtmetest võimaldab pistikupesa mutrivõti töötada 45 ° nurga all. Mugav ja säästab teie aega. Tegelege projektidega kogu kodus, teedel, töökohal ja igal pool. See professionaalse kvaliteediga tööriist on loodud 360° pöörleva peaga, mis muudab kiiresti vajalikku vormingut.
▲【Rakendus】Professionaalne tööriist, mis on loodud kõigi teie projektidega tegelemiseks kogu kodus, poes või töökohas, mis sobib ideaalselt: auto, kodu, õues ja palju muud
▲【Täpne protsess】 – Selle vastupidav, vastupidav ja vastupidav konstruktsioon on ehitatud kestma ja on valmis vastu pidama aastaid kestnud raskele kasutamisele. Kolmekordne kroomitud viimistlus täislakiga, nii et seda on lihtne puhastada ja see on korrosioonikindel



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.