FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
22 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Tekeir Twelve South SurfacePad Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus jaoks, kaamel

100,00 € /varu hind ilma käibemaksuta
Läbi rääkima

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
100 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Iirimaa
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
iPhone - Apple - iPad
SKU:
12-1431_FBA
EAN:
0742271250479
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Pakume varu Twelve South SurfacePad Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus jaoks, kaameli nahkkate 100tk - Kirjeldus

Saatmise summa tuleb tasuda sõltuvalt tellitud kauba kogusest või vahemaast****

SurfacePad for iPhone on iPhone'i jaoks teist tüüpi kaitse. Sule kerge ja krediitkaart õhuke, iPhone'ile mõeldud SurfacePad järgib ja ümbritseb iPhone 6 / 6 Plusi. Selle asemel, et kaitsta teie iPhone'i kaljult kukkumise eest, kaitseb luksusnahast SurfacePad teie iPhone'i levinumate ohtude eest, nagu taskus olevad võtmed. Sellel minimalistlikul napa-nahast kaanel on sisseehitatud alus käed-vabad iPhone'i kasutamiseks. See on ideaalne kate neile, kellel on iPhone ja kes ei karda seda näidata. Saadaval kaameli, punase popi, modernse valge, jet musta ja kahe uue värviga 2016. aastaks – Lavendel ja Midnight Blue.

Tootja kirjeldus
SurfacePad iPhone 6 Plusile on esmaklassiline võine pehme Napa nahktagi, mis on loodud ainult iPhone'i kaitsmiseks ilma hulgi ja kaalu lisamata.

Raseerija õhuke ja hämmastavalt kerge luksuslik nahkkate kaitseb teie iPhone'i esi- ja tagakülge igapäevaste ohtude eest, nagu võtmed ja loendurid. SurfacePadi kaane seest leiate kaks käepärast kaardipesa.

Painutage tagakülge ja see õhuke iPhone'i kate muutub käed-vabad ekraanialuseks, mis on uute suuremate iPhone'ide jaoks kohustuslik.

SurfacePad on saadaval nii iPhone 6 kui ka 6 Plus jaoks, valides musta, punase, valge ja kauni uue Cameli. IPhone 6 Plusi jaoks mõeldud SurfacePad on osa värvilisest SurfacePadi perekonnast, mis tähendab, et teil võivad olla sobivad või kontrastsed nahktagid oma iPhone'i, iPad Airi ja iPad mini jaoks.

Kõik SurfacePadi kaaned kasutavad telefoni külge kinnitamiseks SurfaceGripi tehnoloogiat. SurfaceGrip ei jäta jälgi ega jääke maha ja seda saab mitu korda uuesti kasutada.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.