FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
19 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Tekeir Twelve South lõdvestunud nahast ümbris iPhone X-ile | Marsala

2 500,00 € /varu hind ilma käibemaksuta
Läbi rääkima

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
500 [2,4] tükki
Kogus saadaval
2500 [2,4] tükki
Riik
Iirimaa
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
iPhone
Tarne aeg
5 päeva
SKU:
12-1738_FBA
EAN:
0742271249862
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Lõdvestunud nahk on kaunilt käsitsi põletatud nahast rahakoti kest teie iPhone X-ile. Valmistatud ehtsast nahast, mis on servadest ja nurkadest vaevatud, on iga ümbris täiesti ainulaadne. Patina paraneb ainult seda rohkem, mida rohkem te seda kasutate, andes oma lemmikpaari sissemurtud saabaste välimuse. Sisemine mikrokiudvooder kaitseb teie seadet igapäevaste nippide ja kriimustuste eest, samas kui välisküljel olevad taskud annavad teile rahakoti lisafunktsionaalsuse. See on klassikaline välimus, mis loob vintage-stiili ja kaasaegse funktsionaalsuse täiusliku kõrvutamise.

Karp sisaldab
Kaksteist lõunamaist lõdvestunud nahast ümbrist iPhone X-ile | Käsitsi põletatud nahast rahakoti kest (marsala)

Moodne aksessuaar, vintage aksessuaar
Kui tegemist on nahast aksessuaaridega, alates jalatsitest kuni käekottide ja kellarihmadeni, on trend maalähedane, sisse elatud vibe. Varjutatud varbad saabastel, läbipõlenud servad käekottidel ja konjakikohvrid, mis maksavad rohkem, mida vanemad nad välja näevad - see on inspiratsiooniks meie RelaxedLeather ümbristele. Sellel soojas toonis nahast ümbrisel on vintage isikupära otse karbist väljas.

Pakume teile iPhone X-i jaoks kaheteistkümne lõunapoolse lõdvestunud nahaümbrise varu | Käsitsi põletatud 2500tk - kirjeldus

Saatmise summa võetakse sõltuvalt tellitud kaupade arvust või vahemaast****

Minimaalne kogus tellimus on 500****

Nagu peen vein, on see ajaga parem
Lõdvestunud nahk näeb hea uus välja, kuid näeb pärast kuudepikkust kasutamist veelgi parem välja. Pidev kasutamine ja käsitsemine pehmendavad jätkuvalt nahka ja tumendavad selle algset tooni. Nüüd võib teil olla iPhone'i ümbris, millel on sama palju iseloomu kui teil, samas kui see näeb vanusega parem välja.

Muutke oma igapäevane kandmine sujuvamaks
Kui kõik teie olulised asjad on paigas, saate võtmed haarata ja minna. Kahe tagataskuga on teil majast lahkudes veel üks asi, mida meeles pidada, kuna teie iPhone, ID ja deebetkaart on kõik turvaliselt ilusasse nahast kesta kinnitatud.

Kaitse stiiliga
See on endiselt ümbris ja sellel on töö teha - kaitsta oma iPhone'i päevast päeva kukkumiste, libisemiste ja tilkade eest. RelaxedLeather võtab seda tööd üsna tõsiselt. Selle 1 mm tõstetud esiserv hoiab kõige karmimad pinnad teie iPhone'i ekraanist eemal. RelaxedLeather seisis silmitsi isegi iseseisva kukkumiskatsega ja läbis kõik testid lendavate värvidega. Lõdvestunud nahk kaitseb teie iPhone'i igapäevaste ohtude eest ja näeb seda tehes suurepärane välja.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.