FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

120cm naturaalne džuudist ümmargune vaip, ainulaadne ja ajatu käsitöö nii sise- kui ka välistingimustes

29,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Itaalia
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Avastage naturaalsest džuudist valmistatud ümmarguse vaiba autentsus ja elegants, mida kaunistavad puuvillased ogad ja mis on täielikult käsitsi valmistatud. Iga tükk on asendamatu, kvaliteetse käsitöö tulemus.

Sellel vaibal on ainulaadne konsistents, mis on meeldiv puudutada, tuues soojust ja hubasust igasse ruumi. See sobib harmooniliselt erinevatesse interjööridesse, olgu see siis Skandinaavia, klassikaline, boheemlaslik või isegi kaasaegses tööstuslikus pööning-tüüpi keskkonnas.

Sobib ideaalselt välistingimustes kasutamiseks, see leiab oma koha terrassil, rõdul või verandal. Tuleb märkida, et matt võib pärast lahtipakkimist vajada veidi aega, et taastada oma optimaalne kuju.

Omaduste poolest on see käsitöövaip valmistatud 60% džuudist ja 40% puuvillast, selle läbimõõt on 120 cm ning see pakub vastupidavust ja vastupidavust. Pange tähele, et puhastamine peab toimuma ettevaatlikult: ärge peske veega, eelistage professionaalset keemilist puhastust, kasutades tetrakloroetüleeni või muid sümboli F all loetletud lahusteid õrnaks hoolduseks.

Oma ümmarguse kuju ja sileda disainiga on see džuudist vaip tõeline kutse mugavusele ja loomulikule elegantsile, olles samas ideaalne hulgimüügipakkumiseks.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.