FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
16 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Tähelepanu jaemüüjad: vabastage lõbu MegaBlow Bubble Blasteriga!

alates 1,80 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 20,99 €

Läbi rääkima
2,02 € 1 kuni 499 [2,4] tükki
1,87 € 500 kuni 999 [2,4] tükki
1,80 € 1000 kuni 4100 [2,4] tükki

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
50 [2,4] tükki
Kogus saadaval
4100 [2,4] tükki
Riik
Sloveenia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
AEG
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised Praegused hulgimüüja pakkumised
Pakkumise kirjeldus

VARUD SAADAVAL :
Must 2469tk
Kuld 849tk
Camo 868tk

Tutvustame MegaBlow mullilõhkujat - lõputud mullid lõputuks rõõmuks!

Miks peaksite kaaluma MegaBlow Bubble Blasteri ladustamist oma poodi?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster on loodud puhuma pidevat mullide lumetormi, muutes iga mänguaja maagiliseks ja veetlevaks kogemuseks. Vaadake, kuidas nii lapsed kui ka täiskasvanud eksivad mullide hüpnotiseerivas maailmas.

Lõbu igas vanuses inimestele: see mitmekülgne mullilõhkuja pakub lõputult lõbu nii lastele kui ka täiskasvanutele. Ükskõik, kas see on lastepidu, perekondlik koosviibimine või lihtsalt päikesepaisteline päev pargis, on see ideaalne täiendus kõikidel puhkudel.

Vastupidav disain: Valmistatud kvaliteetsest ABS-ist, see mullilõhkaja on ehitatud vastu pidama tundidepikkusele mullitavale põnevusele. Kaheksa düüsiga loob see piiramatu arvu mulle pidevaks meelelahutuseks.

Multifunktsionaalne: see pole mõeldud ainult mullidele! Kasutage seda mullipritsina või ventilaatorina, et kuumadel suvepäevadel jahtuda. Seda on ülilihtne kasutada - lihtsalt paigaldage patareid ja oletegi valmis.

Eksklusiivne pakkumine jaemüüjatele:

Tõstke oma poe kollektsiooni MegaBlow Bubble Blasteriga, mis on saadaval ahvatleva hinnaga 2,02 EUR ühiku kohta, kui tellite 50–499 ühikut.

Laiendage oma tootevalikut ja teenindage mullihuvilisi erihinnaga 1,87 EUR ühiku kohta, kui tellite 500–999 ühikut. See mitmekülgne lõhkaja lubab kõigile lõputut lõbu.

Ärge jätke kasutamata meie eksklusiivset pakkumist hinnaga vaid 1,80 EUR ühiku kohta, kui tellite 1000 kuni 4100 ühikut. Varuge seda põnevat mänguasja, et rahuldada mullitavate pidustuste ja päikesepaisteliste päevade nõudlust.

Puhuge oma müük läbi katuse MegaBlow Bubble Blasteriga:

Lisage oma poe kollektsiooni mullide lööklaine MegaBlow Bubble Blasteriga. Selle pidev mullide toime, vastupidavus ja multifunktsionaalne disain muudavad selle igaks juhuks kohustuslikuks. Võtke meiega ühendust juba täna, et kindlustada oma inventar sellest meelelahutuslikust mullilõhkujast ja pakkuda oma klientidele lõputut rõõmuallikat.

Varud on piiratud, nii et tegutsege kohe, et tuua MegaBlow Bubble Blaster oma poodi ja muuta iga päev mullitavaks pidustuseks.

Vabastage lõbu MegaBlow Bubble Blasteriga! See põnev mänguasi tekitab pideva mullide lumetormi, muutes selle ideaalseks nii lastele kui ka täiskasvanutele. Valmistatud vastupidavast ABS-ist kaheksa otsikuga, lubab see lõputut meelelahutust. Lisaks kahekordistub see ventilaatorina, et hoida teid kuumadel suvepäevadel jahedana. Jaemüüjatele mõeldud erihindadega on nüüd ideaalne aeg lisada MegaBlow Bubble Blaster oma poe kollektsiooni. Ära jäta kasutamata võimalust suurendada oma müüki ja tuua klientidele rõõmu. Tegutsege kiiresti, et kindlustada oma inventar ja muuta iga päev mullitavaks pidustuseks!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.