FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Syris RD200-M1 RFID-lugeja 13,56 MHz kiipidele Mifare,DESFire®, NTAG

85,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Sloveenia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Apple
Tarne aeg
5 päeva
SKU:
1379
EAN:
1379
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

RD200-M1 on usaldusväärse RFID-lugejate tootja Syris Technology Corporation valmistatud töölaua USB-lugeja, mis töötab sagedusel 13,56 MHz.

See on vaikimisi klaviatuuriemulaatori lugeja ja see loeb kiibi ID-d 8 HEX-vormingus. Lugeja sisaldab CD-d, millel on palju kasulikke tööriistu lugeja ja SDK tarkvara seadistamiseks.

See toetab 13.56 MHz RFID-kiipide lugemist vastavalt protokollile ISO 14443 A ja B ning töötab selliste kiipidega nagu Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 ja NFC-kiibid nagu NTAG213, NTAG215, NTAG216 jne.

Mõned Syris RFID-lugejate RD200-M1 levinumad kasutusalad on isiku tuvastamine ajavõturakenduse ja muude ärirakenduste jaoks, varade tuvastamine, viipemaksed jne.

See eristub rahvahulgast, kuna see on väga usaldusväärne ja sellega on kaasas tarkvaratööriistad, nii et teil on palju võimalusi selle toimimise kohandamiseks.

Seadistusrakendusega saate seadistada loetud isikukoodi vormingu enam kui 50 erineval viisil, juhtida suminat, lisada eesliite või järelliite, seada selle virtuaalseks COM-iks või "AutoRead", kodeerida kiipe jne.

Kui teil on vaja lugeda kiibi ID-d samamoodi nagu teised NFC-seadmed (NFC-telefonid, tahvelarvutid jne), peate määrama väljundvorminguks 14 HEX pöördbaiti. Kui seadistamine on tehtud, saab seda kasutada erinevatel platvormidel, sealhulgas Androidi, Linuxi ja Apple'i operatsioonisüsteemides.

Syris RD200-M1 on töölaualugeja 13,56 MHz kontaktivabade kiipide jaoks. See on USB-plug-and-play seade, mis tähendab, et te ei pea draivereid installima. See töötab vaikimisi klaviatuuriemulaatorina, lugedes kiibi ID-d ja asetades selle ekraanile (Exceli tabelis, Notepadis, veebisaidil, rakenduse sisestusväljal jne). See on varustatud tarkvaratööriistadega ja seda saab seadistada töötama ka jadapordi emuleerimislugejana.

Seadistusvalikud ja SDK tööriistad tarkvaraarenduseks

RFID-lugejat RD200-M1 kasutatakse tavaliselt kiibi ID-koodi lugemiseks erinevates formaatides ja ekraanil kuvamiseks. Kui soovite lugeda kiibi ID-d virtuaalses COM-pordis, saate lugeja püsivara hõlpsasti muuta ja seda sel viisil seadistada. Lugeja töörežiimi seadistamiseks on veel üks võimalus ja seda nimetatakse automaatseks lugemiseks, kus lugeja loeb automaatselt andmeid RFID-sildi mälust ja kuvab need ekraanil. Põhimõtteliselt töötab see sildimällu salvestatud andmete klaviatuuriemulaatorina. Kiibi kodeerimisel võite valida oma võtme, nii et salvestatud andmed ei oleks avalikkusele või volitamata kasutajatele loetavad. Krüptitud sisu lugemiseks peate sama võtit kasutama ka lugejal. Seda tehakse häälestustööriistadega ja kui see on seadistatud, võite lugejat kasutada mis tahes seadmes.

SYRIS RD200-M1 on vaikimisi klaviatuuriemulaatori lugeja ja see loeb kiibi ID-d 8 HEX-vormingus. Lugeja sisaldab CD-d, millel on palju kasulikke tööriistu lugeja ja SDK tarkvara seadistamiseks.
Seadistusrakendusega saate seadistada loetud isikukoodi vormingu enam kui 50 erineval viisil, juhtida suminat, lisada eesliite või järelliite, seada selle virtuaalseks COM-iks või "AutoRead", kodeerida kiipe jne.

Lugemisvormingu seadmiseks samamoodi nagu teised NFC-telefonid ja tahvelarvutid loevad, peate määrama väljundvorminguks 14 HEX pöördbaiti.

Kui lugeja töötab virtuaalses COM-režiimis, saate UID-koodi põhilises HEX-vormingus ja seda ei saa seadistustööriistadega muuta. Siiski peate seda pärast muutma ja see nõuab tavaliselt programmeerimist.

Kui asetate sama sildi lugejale lühikese aja jooksul kaks korda, loeb see silti ainult üks kord, kuna sellel on funktsioon "Sama kaardi tuvastamine", mis tähendab, et see ei loe sama kaarti määratletud ajavahemiku jooksul kaks korda.

CD pakub tarkvaraarendustööriistu, sealhulgas API-d, BCB6, VB6, VB.NET näidiskoode ning VC, VB, BCB, DevC ja C# teeke.

RD200 töötab Apple arvutites ja Android OS-iga seadmetes, kuigi konfiguraator on mõeldud ainult arvutitele. Kui seadistate lugeja arvutisse, säilitab see seaded ka Apple'i arvutites ja muudel platvormidel.

Tehniline kirjeldus

Tootja: Syris Technology Corp.
Toote nimetus: RD200-H1-G

Töösagedus: 13,56 MHz
Lugeja tüüp: töölaualugeja
Lugemiskaugus: kuni 7 cm
RF-protokoll: ISO14443

Liides: USB
Tarkvara: CD konfiguraatori ja SDK tööriistadega (API, tugi BCB6, VB6, VB.NET näidisprogramm ja VC, VB, BCB, DevC, C# teek.)

Sisseehitatud kahevärviline LED ja buzzer alert.

USB püsivara uuendamise funktsioon

Lugeja mõõtmed: 105 W x 72 H x 16 D (mm)
Pakendi mõõtmed: 200 W x 165 H x 37 D (mm)

Lugeja kaal: 73 g
Pakendi kaal: 215 g

Kohandatud H.S. kood: 8471 90 00 00

Töötemperatuur: -20°C kuni 65°C 95% RH
Säilitamistemperatuur: -30°C kuni 85°C 95% RH

Laadimisvõimsus: standardne USB-toide (5V 500mA)


Lisad
Laadige fail alla syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.