FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
11 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Super Tonkini bambusest noolevõllid hulgimüügiks (33"/84cm, selgroo rühm 30#-115#)

alates 1,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 3,50 €

Läbi rääkima
1,50 € 1 kuni 200 [2,4] tükki
1,30 € 400 kuni 800 [2,4] tükki
1,00 € 1600 kuni 3200 [2,4] tükki

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
100 [2,4] tükki
Kogus saadaval
5000 [2,4] tükki
Riik
Hiina
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
30 päeva
SKU:
BS30-115
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Oleme uhked, et saame pakkuda kvaliteetseid bambusest noolevõlle, mis on ideaalselt loodud nii jahi- kui ka põllunoolte meisterdamiseks. Iga võll, mille pikkus on 33 tolli (84 cm), on spetsiaalselt kohandatud vastama mitmesugustele vibulaskmise vajadustele, sealhulgas hobuste vibulaskmisele, vibujahile ja muudele vibulaskmismängudele.
Kõige tähtsam on see, et ostes ja müües ükskõik millist minu toodet, saate hõlpsasti moodustada oma ettevõtte orgaanilise tsükli ja luua pikaajalise, stabiilse ja kasvava rahavoo, muutes vähemalt lõpptoote väärtuse 5-10 korda suuremaks.
Funktsioonid:
Materjali tipptase: Tuntud kui "looduse süsinik", on meie bambusvõllid tunnustatud selle poolest, et need on jäigemad ja sirgemad kui traditsioonilised puidust võllid, pakkudes ilusat ja funktsionaalset alternatiivi noole valmistamiseks.
Täpne ettevalmistus: Iga võll on hoolikalt kuumtöödeldud ja sirgendatud. Lülisamba rühmad, vahemikus 30# kuni 115#, sorteeritakse käsitsi täpselt, tagades ühtlase kvaliteedi.
Kohandamisvalikud: Saate valida mitmesuguste selgroo rühmade hulgast. Iga võll tarnitakse ilma punktide ja fletchingita, pakkudes teile vabadust isikupärastada vastavalt oma eelistatud noolestiilile.
Ülim kvaliteet: Meie võllid eristuvad erakordse sirgjoonelisuse ja jäikuse poolest, muutes need ideaalseks erinevate vibulaskmise vormide jaoks, eriti sobivad kooli vibulaskmise kursusteks ja sellistel erialadel nagu hobuste vibulaskmine ja vibujaht.
Mõõtmed ja kaal: Võllid on ühtlaselt 33 tolli pikkused. Kaal varieerub vastavalt lülisamba rühmale (näiteks 30-35# võllid keskmiselt 25-27g). Läbimõõt on vahemikus 6, 5 kuni 7, 5 mm ja iga võll sisaldab 3-4 sõlme, et tagada stabiilsus lennu ajal.
Ideaalne Bowyersile: Need võllid sobivad ideaalselt vibutajatele, kes soovivad luua tipptasemel bambusest nooli. Need pakuvad paindlikkust suuruse järgi lõikamise ja bambussõlmede puurimise osas, mis võib vähendada kaalu ja suurendada stabiilsust, kiirust ja täpsust.
Tellimuse ja saatmise info:
Töötlemine ja kohaletoimetamine: Töötlemisaeg on 4-5 päeva. Kohaletoimetamine võtab tavaliselt umbes 2-4 nädalat enamikus asukohtades China Post EMS expressi kaudu. Suuremate tellimuste puhul võib saatmine toimuda meritsi/rongiga, mis võib võtta umbes 5-8 nädalat.
Veose arvutamisel lähtutakse kaalust ja mahust posti- ja õhutranspordi teel. Kui see ületab 20 kilogrammi, saadetakse see meritsi või raudteel. See on jälgimisnumbriga uksest ukseni teenus, mida on mugav igal ajal veebis jälgida. Kohandatud taotlused on teretulnud.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.