MAY SALE
-30%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Alumiiniumist alus 17-tollise sülearvuti jaoks Toote kirjeldus + põhifunktsioonid

Põhijooned: ⭐⭐⭐⭐⭐ Kaubamärk: Alogy Toote tüüp: Hoidja/ alus/ laud tahvelarvutile, sülearvutile, Macbookile Materjal: alumiinium + silikoon Eraldiseisev, jaoks: Kirjutuslaud, laud, laud, lauaplaat Stabiilne tugi seadmetele: 11" kuni 17" Seadme hoidiku mõõtmed: 25 x 21.5 cm Kogu aluse mõõtmed (volditud): 25 x 6.5 x 21.5 cm Max. Kandevõime: 5kg Konstruktsioon: ühes tükis, kokkupandav ja kerge Reguleeritav kõrgus: Modulaarne seadistus - reguleerige kaldenurka Libisemiskindlad padjad: vältige libisemist ja libisemist Silikoonviimistlus: kaitseb seadet kriimustuste eest Ventilatsioon: nutikas disain takistab sülearvuti ülekuumenemist Kaal: 588 g Komplekt sisaldab: 1x alumiiniumist sülearvuti alus
Alumiiniumist sülearvuti alus Tänu oma tugevale alumiiniumist alusele võimaldab see tänu ideaalselt paigutatud seadmele mugavalt töötada, kirjutada, joonistada, helistada, elada, vaadata või salvestada videoid, kuulata muusikat ja keskenduda käsilolevale ülesandele. Alus ühildub kõigi sülearvutite, tahvelarvutite ja e-lugeritega alates 11" kuni 17" sellistelt kaubamärkidelt nagu Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO, Huawei, Vivo, Motorola, Realme ja teised. Vastupidav alumiiniumkonstruktsioon tagab mitte ainult vastupidavuse, vaid ka kergekaalu, mis muudab aluse hõlpsasti kaasaskantavaks ja ideaalseks liikvel olles kasutamiseks. See on toode, mis muudab teie elu lihtsamaks ja korraldab teie töökoha või õppimise.
Libisemiskindel viimistlus, piisav ventilatsioon Libisemiskindel sülearvuti alus tagab seadme stabiilsuse mis tahes pinnal. Silikoonist libisemisvastased padjad, mis asuvad nii seadme alusel kui ka sülearvuti stabilisaatoritel, pakuvad täiendavat kaitset ja kindlust, et seadmed ei libise ega liigu kasutamise ajal. Lisaks on stendil põhjas spetsiaalne väljalõige, mis võimaldab teil kaableid mugavalt juhtida, näiteks laadimise ajal, ja hoolitseb sülearvuti korraliku ventilatsiooni eest.
Reguleerimisulatus, kompaktsed mõõtmed ja kandevõime Alus võtab vähe ruumi nii laual seistes kui ka kokkupanduna. Tänu kompaktsetele mõõtmetele on seda lihtne alati seljakotis või kotis kaasa võtta. Suure kandevõimega kuni 5 kg on stend ideaalne mitte ainult sülearvutitele, vaid ka tablettidele, graafilistele tablettidele või muudele erineva suurusega mobiilseadmetele. Toode pakub suurepäraseid kõrguse reguleerimise võimalusi, võimaldades seda kohandada erineva suurusega sülearvutitele ning tagades mugava töö erinevatel pindadel. Kaldenurga reguleerimisega saavad kasutajad reguleerida alust vastavalt oma individuaalsetele eelistustele, mis mõjutab ergonoomilisi töötingimusi.
Hoolitse õige kehahoiaku eest Reguleeritav sülearvuti alus mõjutab oluliselt teie asendit töö ajal või sülearvuti igapäevasel kasutamisel. Alus võimaldab teil reguleerida õiget kõrgust vastavalt oma eelistustele, mis võimaldab teil säilitada õige kehahoiaku ja vältida selgroo liigset pinget. Meie stend on ideaalne lahendus inimestele, kes töötavad sülearvutiga nii igapäevaselt kui ka kodutöid tehes, mängides, filme vaadates, videokõnesid tehes või süüa tehes.
Peamised eelised Sülearvuti alus tagab mugava kasutamise igapäevase töö ajal. Stendi eelised on: Paigaldatud seadme ohutus Soojuse hajutamine Aitab säilitada õiget kehaasendit Ühildub enamiku turul saadaolevate seadmetega Stabiilne ja vastupidav konstruktsioon Väljalõige laadimiskaabli jaoks põhjas Kummist libisemiskindlad padjad
Alogy on dünaamiline Poola kaubamärk, mis paistab turul silma tänu oma arenenud innovatsioonile ja tähelepanule igale detailile. Olles kirglik igapäevaste aksessuaaride kaasaegsete lahenduste loomise vastu, püüab Alogy järjekindlalt pakkuda klientidele ainulaadset kogemust, mis ühendab suurepärase kvaliteedi, originaalse disaini ja funktsionaalsuse kõrgeimal tasemel. Oleme uhked selle üle, et meie bränd mitte ainult ei paku erakordselt kvaliteetseid tooteid, vaid loob ka positiivse ostukogemuse. Meie eesmärk on luua pikaajalisi suhteid oma klientidega, kes on meie ettevõtte süda ja hing. Tänu nende tagasisidele ja toele suudame oma tooteid pidevalt arendada ja kohandada vastavalt nende vajadustele.
TOOTEGALERII _________________________________
Korduma kippuvad küsimused Millised on alumiiniumist sülearvuti stendi põhijooned?
Stendi põhijooned on valmistatud alumiiniumist, reguleeritavast kõrgusest, libisemiskindlatest jalgadest ja sülearvuti asendi stabilisaatoritest, vastupidavusest ja stabiilsusest ning seadmete stabiilsest toest.
Millistele seadmetele sobib alumiiniumist sülearvuti alus?
Alus ühildub la



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.