MAY SALE
-30%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Pakume erinevaid jalatsite ja rõivaste segusid, mida müüakse Sportsdirect.com eksklusiivsete soodushindadega kolmes segmendis – naised, lapsed ja mehed. Kõik tooted on klass A + kleebiste ja pappkarpidega (kingade jaoks) 1. Üksikasjad: * Iga segu sisaldab järgmisi kaubamärke: Adidas, Reebok, Firetrap, Kappa, Karrimor, Lonsdale, Soucal, Dunlop, Nike, British Knights, Lee Cooper, Perre Cardin ja teiste kaubamärkide individuaalsed tooted. * Pange tähele, et kingad ja kleidid on peamiselt spordimudelid. - Iga toode pärineb eelmise aasta sportsdirect kollektsioonidest. -
Elemente ei ole võimalik valida - mudel mudeli järgi. -
Segus on 10% lastetooteid, 45% naiste ja 45% meeste mudeleid. - 25% kingad, 72% rõivad, 3% aksessuaarid. *
NÜÜD - Uute klientide esimestele tellimustele: Minimaalne tellimus: 50 tükki EKSKLUSIIVSE hinnaga 10,90 eurot! - Testige kvaliteeti ja testige meie suurepäraseid tingimusi. Eelised: - Vastutame selle eest, et kaup oleks olenevalt tootest pakendi või karbiga probleemivaba.
* Oluline: - Segud valitakse juhuslikult, enamik mudeleid on enamasti unikaalsed tükid ja suurused. - Kõigil teie poolt ostetud kaupadel on meie ettevõtte poolt väljastatud nõuetekohane arve. 3. Saatmine: - Kohaletoimetamise hind varieerub sõltuvalt asukohast. * Iga saadetis toimetatakse meie poolt kohale 5-6 tööpäeva jooksul. Sellest tulenevalt transporditakse see 6–10 tööpäeva jooksul mis tahes kohta Euroopas. 4. Makseviisid: - Pangaülekanne 5. Võite vabalt külastada meie ladu Bulgaarias ja tutvuda varudega enne ostmist. * Jalanõude ja rõivaste tellimiseks võtke meiega ühendust.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.