FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Soomustatud ümbris Alogy Stand Ring ümbrise kaitsev telefoniümbris Mag jaoks

7,61 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin

Staatus
Arhiveeritud pakkumine!
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
JAKO - iPhone - Apple
SKU:
66564
EAN:
5905601801252

Kontakt Helistage

Soomustatud ümbris Alogy Stand Ring ümbrise kaitsev telefoniümbris Mag jaoks - kirjeldus

Alogy MagSafe stendi ümbrise toote kirjeldus + esiletõstetud

Toote tipphetked: Bränd: Alogy Mudel: MagSafe Stand Case Mõeldud: Apple iPhone 14 Pro Max Objektiivi ühilduvus: Objektiivid ei ületa (laius/pikkus/diagonaal): 75 x 158 x 167 mm Materjal: Polüuretaan (raam) + Polükarbonaat (taga) + Magnet Ühildub: Qi laadijate ja MagSafe tarvikutega Disain: ühes tükis, suhteliselt õhuke ja kerge Kaitsev serv: kaitseb ekraani ja kaamerat Turvapadjad: nurkades Nupud: Aktiivne kaitse Sõrmejäljed puuduvad: sõrmejäljevastane viimistlus: jäätunud selja efekt - poolläbipaistev, matt Avasta oma sisemine keskkonnateadlik Eco Small pakett Kaitseb täielikult kriimustuste ja kahjustuste eest Paigaldamine on lihtne ja probleemideta Tugevdatud nurgad neelavad tõhusalt mõju
Kvaliteetne Alogy MagSafe ümbris on valmistatud kvaliteetsest polükarbonaadist ja polüuretaanist, mis ümbritsevad kindlalt telefoni ja selle objektiivi. Katte tootmisel kasutatav painduv polüuretaan kleepub ideaalselt ilma seadme mõõtmeid oluliselt suurendamata. Korpust on rikastatud külma mõjuga korpuse tagaküljele, tänu millele ei looda inetuid sõrmejälgi. Poolläbipaistev, matt viimistlus sobib ideaalselt telefoni disainiga.
MagSafe'iga ühilduval korpusel on tagaküljel sisseehitatud magnet, mis muudab selle ühilduvaks laadijate ja magnettarvikutega, nagu hoidik, autolaadija. Ühildub MagSafe juhtmevaba laadijaga, tagab kiire ja lihtsa laadimise!
Stand Case Alogy kaubamärgi telefoniümbrisel on magnetrõngas, mida lahtivoldituna saab kasutada ka alusena. Stand Case funktsioon võimaldab teil mugavalt sirvida nutitelefoni sisu, vaadata filme või pidada videokonverentse.
Täiuslik kaitse alati! Alogy MagCase pakub parimat kaitset kahjustuste ja mustuse eest. Selle disaini on tugevdatud , nii et see kaitseb meie telefoni suurepäraselt. Nupud on kaitstud spetsiaalsete katetega, tänu millele ei satu tolm ja mustus nendesse kohtadesse.
Kaitsvad servad Korpus pakub seadme ja selle kaamerate ekraani kohal väljaulatuvaid kaitseservi. Tänu sellele lahendusele ei pea me enam muretsema oma nutitelefoni kõige tundlikumate elementide pärast!
Unikaalne sõrmejälgede vastane disain - korpuse tagakülg on tehtud nii, et inetu sõrmejäljed ei ole enam probleem. Anti-Scratch - kriimustused, mis on põhjustatud telefoni kokkupuutest võtmete ja muude esemetega, on kõrvaldatud! Plekivastane - korpuse jäätunud struktuur muudab mustuse liiga nähtavaks ja võimaldab teil seda kergesti puhastada.
Eco Small Package Oleme oma toodete pakendid disaininud nii, et see säästaks ruumi! Avastage oma mure keskkonna pärast. Vali väikepaketid!


Makseviisid

  • Ülekanne
  • Sularaha
  • Online maksed
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCardi

Transpordiliigid

  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.