FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
16 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

SmartCom Smart juhtmevaba uksekell sisevastuvõtja valge värviga

10,09 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
72 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Sisseehitatud HD-kaameraga
Mobiilne juhitav
Liikumisanduriga 

Isegi kui te pole kodus, näete ikkagi olukorda oma ukse taga ja reageerite, kui keegi uksekella vajutab. Nutikas juhtmevaba uksekella kaamera võib muuta teie kodu turvalisemaks.

Avastage X3Pro nutikas uksekell, mis on täis tipptasemel tehnoloogiat ja mugavaid funktsioone. See nutikas uksekell, mis toetab kahesuunalist hääl- ja häälsõnumit, pakub lahendust teie kodu turvalisuse suurendamiseks ja teie ukse külastajate hõlpsaks haldamiseks. Allpool on toodud toote omadused:

Kahesuunalised hääl- ja häälsõnumid: See video uksekell on varustatud passiivse infrapunaanduriga, mis tuvastab sissepääsu juures isegi väikseima liikumise. Kui külastaja vajutab uksekella või külastajad on teie välisukse ees, saadetakse teie mobiiltelefonile kohene teade.

Video pakub reaalajas selget ja kahesuunalist heli, nii et saate oma telefonirakenduse kaudu külastajaid koheselt näha, kuulda ja nendega rääkida. Neile saate vastata ja sisestada videokõne liidese, mis ühildub iOS- ja Android-seadmetega.
Pikem ooterežiim: sisseehitatud aku ja vähese energiatarbega konstruktsiooniga pikendab see märkimisväärselt aku kasutusaega. 
2.4 GHz WiFi-ühilduvus: Video uksekell ühendub 2.4 GHz WiFi-võrguga ja pakub vahemikku kuni 20 meetrit.
Lihtsalt ühendage see oma koduse WiFi-võrguga ja saatke oma telefoni reaalajas video. Nii saate näha külastajat ja rääkida temaga mugavalt voodist, töölt või isegi puhkuselt. Videot saate jälgida ja jagada kuni 4 seadmes, kuid otsene sisetelefoni funktsioon on saadaval ainult ühele kasutajale.
Öine nägemine: Video uksekella kaamera pakub kristallselgeid pilte ja videosalvestusi. Sisseehitatud infrapunavalgustid (IR) võimaldavad teil selgelt näha ka pimedas. Intelligentne IR-cut tehnoloogia tuvastab automaatselt ümbritseva valguse tingimused ja lülitub öisele nägemisele, andes teile 65 ° laiuse vaatenurga, nii et te ei jäta midagi kahe silma vahele. See hoiab teie pere ja vara turvalisena.

Lihtne paigaldamine ja kasutamine: Selle juhtmevaba uksekella kaamera saab paigaldada vähem kui 5 minutiga, ilma et peaksite kasutama keerulisi tööriistu. Uksekella juhitakse rakenduse kaudu ja see töötab automaatselt. Selle kompaktne suurus ja kaasaskantav disain võimaldavad teil seda kõikjale kaasa võtta.

Nutikas uksekell ühendab tipptasemel tehnoloogia mugavusega, tagades teie kodu ja lähedaste kaitse. Ärge laske ootamatutel külastajatel või turvaprobleemidel end üllatada. Oma täiustatud funktsioonide ja kasutusmugavusega on see nutikas uksekell ideaalne valik igasse koju.

Kasutus:
Lae alla X Smart Home APP oma telefoni/tahvelarvutisse ja loo X Smart Home APP kasutajakonto. Seejärel järgige juhiseid vastavalt allolevale videole.

Pange tähele, et segavarustuse tõttu võib kellanupu disain ja välimus erinevalt piltidest minimaalselt muutuda, toote funktsioone muudatus ei mõjuta.

Pakendi sisu:

1 x nutikas uksekella digiboks
1 x nutikas uksekella välisseade
1 x kleebis (kinnitusdetail)
1 x kruvide komplekt 
1 x laadimiskaabel
1 tk juhised



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.